Lieze blogt

Linkjesliefde

Linkjesliefde

Toen ik overlaatst zei dat ik een aantal fijne nieuwe blogs had ontdekt, was Sofie benieuwd naar welke dat waren. En daarom dacht ik van zoals zij op haar blog doet eens een blogpost te wijden aan linkjesliefde, oftewel blogs die me de laatste tijd zijn opgevallen, hebben geraakt of interessant vond, met nieuwe ontdekkingen en oud-gedienden.

* Lenneke schrijft heel rechtuit op haar blog en daar hou ik wel van. Begin augustus schreef ze over hoe ze uitkijkt naar haar verjaardag en vertelde daarbij iets over de 10 fases van het leven. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik vond het wel een interessante benadering van bepaalde dingen.

* Me vergelijken met andere mensen, ik doe het nog te vaak vrees ik. Ik heb er hier al wel eens over geschreven en ook Annelies raakte het onderwerp afgelopen weekend aan. Vooral de uitspraak ‘we hebben niet allemaal dezelfde aankomstlijn’ is een heel mooi inzicht.

* Wat ik op de blog van Nina zo tof vind is dat ze in haar maandoverzichtjes niet alleen foto’s plaatst maar ook super toffe tekeningen die ze zelf maakt. Heel jaloers op zoveel creativiteit!

* Eén van de mooiste blogs die ik de laatste tijd ontdekte is die van Shirley, een jongedame die heel knap kan schrijven. Hoe mooi hoe ze haar struggles, haar pad, haar inzichten kan omzetten in woorden. Ik ben fan!

* Er zijn niet zoveel bloggers die schrijven over single zijn (of ik ken er toch niet heel veel), dus deze van Kelly heb ik graag gelezen, ook al is onze situatie zeker niet helemaal hetzelfde.

* Het bedriegerssyndroom, ik heb er soms wat last van en overlaatst hadden we het er over op het werk waardoor ik merkte dat mensen waar ik het totaal niet van zou gedacht hebben het ook wel eens hebben. Heel toevallig dus dat ook Katrien er over blogde afgelopen maand.

Veel leesplezier!

12 gedachten over “Linkjesliefde”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s