Lieze checkt in

Lieze checkt in #158

Lieze checkt in

Een topweek kan ik het zeker niet noemen. Ik voelde me niet goed in mijn vel en er kwamen al wat bouwperikelen op mijn pad. Af en toe winnen de flopmomentjes nu eenmaal van de topmomenten.

Toppers

* 2 dames die ik ken deden mee aan een cultuurmarkt en omdat ik vrij was ging ik even een kijkje nemen. Het marktje op zich stelde eigenlijk echt niks voor, maar het was nog verrassend mooi weer dus we konden nog wat zon meepikken en ik ging met 1 van hen nog een lekkere hamburger eten.

* We gingen met het werk op tweedaagse en verbleven in een prachtige hoeve in de Kempen. Die hoeve lag naast een super mooie manege zodat ik wakker kon worden tussen de paarden. Dat maakte zeker een beetje goed dat ik eigenlijk helemaal niet goed sliep die nacht.

Floppers 

* Mijn lepeltjes waren weer even op deze week. Ik kreeg iets te horen wat me confronteerde met mijn verdriet en ik had weer even nodig om mijn emotionele balans terug te vinden (ik ben er nog niet helemaal).

* De bouw is nog niet gestart en er is al een week vertraging. De stad doet een beetje moeilijk over de bouwlijn uitzetten dus moet de aannemer er dat nu bij nemen en mijn grondwerker is alles wel heel erg tot het nippertje aan het bewaren dus die moet ik achter de veren zitten. Hopelijk geraken die dingen de komende week opgelost.

 

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #158”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s