Lieze checkt in

Lieze checkt in #159

Lieze checkt in

Deze week ging gelukkig een pak beter dan de vorige. Het lijstje van de toppers is behoorlijk lang geworden. Zo een weekoverzicht maken is vaak toch echt een manier om te beseffen dat er heel wat positief in het leven is.

Toppers

* Een collega was een paar weken geleden hopeloos op zoek naar wat mensen om te komen helpen op een event dat hij vorig weekend organiseerde. Omdat mijn weekends vaak nogal leeg zijn, vond ik het helemaal niet erg om vrijwilliger van dienst te zijn en ik vond het best fijn om nog eens deel uit te maken van een groot evenement, doet me toch altijd weer even terugdenken aan mijn eerst job.

* De problemen die er vorige week waren met de bouwvoorbereidingen zijn opgelost (of de oplossing is toch gepland voor morgenochtend). Mijn architect verschoot er zelf van hoe snel ik alles toch geregeld had gekregen, maar als ik mijn kop ergens op heb staan dan krijg ik best wel wat werk verzet. Als alles goed gaat zou de timing dus niet verder verschuiven.

* Ik had deze week een gesprek met iemand omdat ik dacht dat ze me kon verder helpen met wat dingen waar ik mee zat. Uiteindelijk kwam er niet helemaal de hulp die ik misschien verwacht had, maar door dat gesprek merkte ik wel dat ik in bepaalde dingen misschien toch gewoon al verder stond dan ik had gedacht en dat is ook een mooi inzicht.

* Vorig jaar ging ik al eens naar de lezing van Ish en ik werd daar heel erg door geraakt. Ondertussen heeft hij dit jaar nog een aantal data aan de reek toegevoegd en ik besloot gisteren bij de voorlaatste voorstelling te gaan. Er waren ondertussen een aantal dingen veranderd dus nog nieuw en een aantal andere dingen wilde ik gewoon heel graag nog eens horen. Ik blijf echt grote fan. Als hij spreekt wil je gewoon zelf super hard je best doen om een beter mens te zijn. Kan iemand die man overtuigen om een podcast te beginnen? Ik zou zeker trouwe luisteraar worden.

Floppers 

* Het wordt hoog tijd om terug een beetje meer aan zelfzorg te doen. Gezond koken schiet er de laatste weken bij in, ik eet veel te veel snoep en aan bewegen ben ik helemaal niet meer toegekomen. Te weinig energie en slechte planning. Die planning kan ook beter op het werk, ik krijg wel alles gedaan, maar het zou allemaal een pak efficiënter kunnen. Aandachtspunten voor de komende tijd dus.

Kleine gelukskes

* gaan eten met vriendinnen

* spontane lunch met de collega’s

* nazomer ♥

 

 

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Lieze checkt in #159”

  1. Ik kijk halsreikend uit naar mijn ‘kleine gelukskes’. Ik leg de laatste hand aan een nieuw boek, dus: sociale contacten on hold, binnen zitten schrijven in plaats van te genieten van de zon,… Je moet er eigenlijk een beetje gek voor zijn :-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s