Lieze heeft een doel

Bucketlijst voor de herfst

fall-foliage-111315_1920

In navolging van mijn lijstje met fijne plannen voor de zomer, die heel goed uitdraaide, wilde ik ook werk maken van eentje voor de herfst. Want uiteindelijk heeft elk seizoen toch zijn fijne kanten. En als er dan wat minder fijne kanten zijn, dan heb ik toch een lijstje van leuke dingen waar ik hopelijk op kan terugvallen.

* Naar Pairi Daiza (want niet gelukt in de zomer)
* Starten met de bouw (zou in principe volgende week moeten zijn, dus als ik deze in de herfst niet kan afvinken dan gaat het kot te klein zijn)
* het Red Star Line museum bezoeken
* iets fijn doen rond mijn verjaardag (in plaats van er schrik voor te hebben)
* 3 keer een herfstwandeling gaan doen in de bossen
* de lichtjesroute van Eindhoven gaan bewonderen
* zelf kaneelbroodjes bakken
* naar het Chrysantenfestival in de Japanse tuin
* op mijn gewicht letten (ik zal het er toch nog maar eens bij zetten als stok achter de deur)

Heb jij specifieke dingen van de herfst waar je naar uit kijkt? Wie weet krijg ik dan nog extra inspiratie.

16 gedachten over “Bucketlijst voor de herfst”

 1. Een wandeling (of twee, of drie) in het bos, dat zien wij zeker ook zitten hier. Een beetje rust en zuurstof, heerlijk!
  Verder kijk ik uit naar de levering van onze gordijnen. Een ferme investering, maar ik kijk al zo hard uit naar de gezelligheid en warmte die ze met zich zullen meebrengen :-)

  Geliked door 1 persoon

 2. Die herfstwandelingen zijn de leukste! Ik ben binnenkort ook jarig en heb geen idee wat ik wil doen. Op mijn herfstlijstje staat ook nog mijn appartement wat herfstig decoreren (ik kom momenteel niet veel verder dan wat herfstbladeren), echt goeie chocolademelk drinken en appeltaart maken. Die laatste twee zijn dan misschien wel wat minder voor dat gewicht helaas :(

  Like

 3. Herfstwandelingen maken is wel leuk, ten minste als het droog is. De herfst ontvluchten is ook wel leuk, hihi, eind oktober even naar Sevilla, hopelijk nog wat zon. Ik vind de herfstkleuren wel mooi, maar het vroeg donker worden, de wind en de regen, bah, die niet!

  Like

 4. boswandelingen staan ook zeker op mijn to do!!

  en op langere termijn (maar ik zeg het al lang, ‘k moet zorgen dat het ooit eens gebeurt) ook het Red Star Line Museum. Dus als jij eerst bent, ben ik wel nieuwsgierig wat je erover gaat bloggen.

  Like

 5. Als het van mij afhangt elke week een boswandeling :) :)
  Naar het Red Star Line museum ben ik wel benieuwd! Bij mij staat een bezoek aan de fototentoonstelling van Stefaan Vanfleteren op het programma maar dat kan ook nog van de winter.

  Like

 6. Leuk lijstje! Herfstwandelingen zijn zalig; ik hoop keihard dat het volgende week mooi weer is zodat ik er eentje kan gaan maken (want dit weekend is het er door een doorbrekende verkoudheid niet van gekomen).
  En aangezien ik serieus achter zit met lezen, zou de bouw ondertussen gestart moeten zijn? Hopelijk is dat het geval!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s