Lieze checkt in

Lieze checkt in #160

Lieze checkt in

Na een week met veel toppers kwam gelukkig geen week met veel floppers.

Toppers

* Mijn huis krijgt vorm, letterlijk. Maandagochtend stonden de aannemer en de landmeter er om de bouwlijn uit te zetten. Alles helemaal klaar dus om de komende week de schup in de grond te steken. Ik ben er helemaal klaar voor.

* Volgend jaar is er in onze gemeente een groot spektakel en deze week legden ze uit hoe je daar deel van kan uitmaken. Ik heb zeker niet de ambitie (en de tijd) om op het podium te kruipen, maar heb me wel voorgenomen om achter de schermen mijn steentje bij te dragen.

* Omdat ik best nog wel wat verlofdagen moet opnemen en die inplannen niet altijd zo evident was, besloot ik om een paar keer een half dagje te nemen en daardoor was ik woensdagnamiddag thuis. Zo een onderbreking van de werkweek was tof, de volgende weken ga ik daar zeker nog van genieten.

Floppers 

* Ik moest naar de tandarts om een gaatje te laten vullen. Een gaatje dat tussen 2 tanden zat en op een plekje waarvoor eerst een oude vulling moest uitgeboord worden. Ik lag dus een uur met mijn mond open, moest behoorlijk veel betalen en liep nog uren rond met een verdoofde onderkaak waardoor ik lispelde.

Kleine gelukskes

* dat korte moment waarop het hele huis gepoetst is en de wasmand helemaal leeg

 

 

 

 

 

 

 

 

8 gedachten over “Lieze checkt in #160”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s