Lieze checkt in

Lieze checkt in #174

Lieze checkt in

Vorige zondag lijkt al super lang geleden. Het besef van dagen ebt toch een beetje weg deze dagen.

Floppers

* Ik ben uit mijn ritme. En dan heb ik nog niet eens zoveel feesten moeten doorstaan. Maar ik merk dat slapen niet meer zo vlot gaat en op mijn eten letten is deze dagen ook wat moeilijker. Daarvoor mag het snel het nieuwe jaar zijn zodat de regelmaat kan terugkomen.

Toppers

* Weken was het kleinste vriendinnetje al aan het vragen om naar Frozen te gaan kijken in de cinema en dan was deze week natuurlijk het ideale moment. Het is sowieso een mooie film, een volwaardig verhaal en geen flauw afkooksel om toch maar een vervolg te kunnen maken. En het is extra mooi om het mee door kinderogen te kunnen zien en hun reacties te horen.

* Exact 2 jaar na de vorige, was er deze week nog eens een boekenmeetup in Brussel waar ik heen kon. Haaike nodigde ons uit bij AM Sweets en naast wat koetjes en kalfjes werd er toch vooral over lezen gebabbeld.

* Sorry vegetariërs, maar een lekker stukje vlees gaat er bij nog altijd vlotjes en met veel plezier in. Gisteren at ik in Wintar super lekker buikspek, met kaas uiteraard, want het concept daar is raclette. En op kerstavond kreeg ik van mijn persoonlijke chef-kok ook al zo’n lekker Belgisch witblauw voorgeschoteld.

* Een kerstkindje is het niet, maar op het kerstfeest van de familie kregen we wel te horen dat er familie-uitbreiding komt en dat mijn neef papa wordt. Nog een extra neefje er bij dus in het voorjaar.

Kleine gelukskes

* de Warmste week zorgt elk jaar toch weer voor heel wat kleine gelukskes
* 2 blonde meisjes die hand in hand huppelend kaartjes aan het bussen waren in de buurt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #174”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s