Lieze checkt in

Lieze checkt in #185

Lieze checkt in

Het gaan vreemde weken worden. Of er dus veel hoogtes en laagtes gaan zijn valt nog af te wachten, want heel veel dagen zullen ongetwijfeld op elkaar gaan lijken. En zeker omdat ik recent al 2 weken thuis was, ben ik het lezen en tv kijken misschien al een beetje beu. Maar zoals ik al zei, we kunnen dit en gelukkig zijn er digitaal zoveel mogelijkheden dat je al moeite moet doen om echt te vereenzamen.

Floppers

* Laat ze me toch even benoemen: de idioten die denken dat ze boven Corona staan. En de organisaties die hun kop in het zand steken of zich verschuilen achter overmacht om je nu niet fatsoenlijk verder te helpen. Gelukkig is er voor elke idioot die het slechtste van de mensheid laat zien ook minstens 1 iemand die het beste laat zien.

Toppers

* Er waren goeie voornemens om te gaan wandelen met een vriend vorige zondag, maar ik ben nu niet zo’n die hard wandelaar dat ik er zelfs de vele regen voor trotseer. Het alternatief om te gaan brunchen en dan het fotomuseum te bezoeken vond ik daarom ook dadelijk een goed voorstel (toen wist ik natuurlijk nog niet dat dat een laatste uitje ging worden voor een tijd). Die wandeling komt er in de lente of zomer dan nog wel eens van. En gezien de situatie gaan we daar ongetwijfeld eens zo hard van genieten.

* Ik werk voor ondernemers dus die hebben we de laatste dagen heel erg moeten helpen met allerlei vragen. En dan zie je echt de sterkte van ons team: iedereen is bereid om mee te denken, om in te springen waar nodig, om meer te doen dan het gewone. En zo is het voor iedereen fijn werken, ook al zijn het moeilijke omstandigheden.

* Ik besloot na mijn ziekenverlof om 4/5e terug te gaan en dus 1 dag per week verlof te nemen de komende tijd. Ik merkte deze week al dat dat geen slechte beslissing was. Zo kon ik nog rondrijden voor mijn bouw die dag en wat langer slapen want ik was echt nog moe. Maar gelukkig begint slapen echt beter te gaan.

Kleine gelukskes
* het warme welkom toen ik terugkwam op het werk
* nog gewoon gezond zijn en weten dat ik op mensen kan rekenen als ik zie zou worden
* meer dagen met zon dan met constant regen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #185”

    1. Het valt wel mee. Sommige dagen zijn wat lastiger, maar ik denk dat heel veel mensen daar nu wel mee worstelen.
      Wat niet wegneemt als ik heel blij zal zijn als ik in de zomer met heel veel mensen terrasjes kan gaan doen :-)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s