Lieze checkt in

Lieze checkt in #208

Lieze checkt in

Wat te vertellen over deze week? Niet al te veel bijzonder. Er zit heel veel in mijn hoofd en dat is best vermoeiend. En ook op het werk is het druk. Daarom probeer ik er zoveel mogelijk structuur in te brengen, maar dat is momenteel nog een work-in-progress. En omdat het geen bijzondere week was, is het overzichtje deze keer ook maar kort.

Mindermomenten
* Ik heb op al die jaren die ik in mijn huisje woon eigenlijk nooit stukken of problemen gehad en nu mijn huur op z’n einde loopt, heb ik ineens miserie met de afloop van de wasmachine en het bad. Hopelijk geen al te groot probleem. Ik moet er dan normaal gezien wel niet voor opdraaien, maar het is het gedoe er rond waar ik mee zit.

* Ik heb een to do lijstje met voornamelijk dingen van de bouw dat ik al een tijdje meesleep. Het zijn een paar lastigere vragen die ik moet regelen en ik vind precies de energie niet om er mee aan de slag te gaan. Het moet toch eens gebeuren dus ik zou er beter korte metten mee maken, maar ik geraak niet echt in gang om me daar aan te zetten. Misschien omdat het al zo druk is met andere dingen, maar het op de lange baan schuiven is ook geen oplossing.

Gelukskes

* Het is duidelijk dat de collega’s elkaar missen. Ik had deze week verschillende dat ik met een collega belde voor een kort vraagje en dat we uiteindelijk meer dan een half uur aan de lijn hingen om nog wat verder te babbelen. Als we niet aan elkaars bureau kunnen staan palaveren, dan is dit toch een fijn alternatief.

* Deze week was de laatste dag van mijn collega die afscheid neemt. Wij hadden natuurlijk voor een afscheidscadeautje gezorgd, maar wat zij voor ons had was nog veel mooier, want ze had voor elke collega een totem uitgezocht. De meesten waren echt heel treffend. De mijne is trouwens taaie banteng.

4 gedachten over “Lieze checkt in #208”

  1. Ah, nee, gedoe in je huidige woning zit je nu echt even nóg minder op te wachten dan anders. Er is al genoeg te regelen. En ik kan me zó goed voorstellen dat je collega’s na al die maanden gaat missen. Mag vast wel even hoor, een half uurtje bijkletsen onder werktijd;).

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s