Lieze heeft een doel

Afgevinkt op de zomer-bucketlijst (2)

pier-569314_1920

Tja, de zomer zag er ineens toch weer een beetje anders uit dan een paar maanden geleden verwacht. Er was ineens sprake van golven en het ging dan jammer genoeg niet over de zee. Uiteraard had dat ook wel wat invloed op mijn plannen voor de zomer, maar ik wou toch nog even kijken hoe ver ik ben geraakt op mijn bucketlijst.

Een huis hebben dat ramen heeft, gepleisterd is en waar chape in ligt. Klaar om aan de afwerking te beginnen.
Ja hoor, het huis is sinds eind juni winddicht (dus ramen en deuren). In juli werden dan de muren bezet en in augustus kwam er gespoten pur, isolatie en chape op de vloeren. Nu is het wachten tot alles droog is zodat er vloer in kan.

8 boeken lezen
Ik begin eindelijk mijn achterstand een beetje in te halen, want deze zomer las ik bijna een boek per week. Een overzicht van dit kwartaal lees je later deze maand.

Zwemmen
Het was maar 1 keertje dit jaar, maar ik zwom bij een vriendin in hun zwembad. En ook al was het buiten toen niet zo’n geweldig weer, in het verwarmde zwembad was het heel aangenaam.

Mijn weg zoeken in nieuwe projecten op het werk
Met het schaamrood op de wangen moet ik eigenlijk toegeven dat ik niet meer concreet weet wat ik voorhad toen ik dit schreef. Er zijn wel wat veranderingen geweest en ik heb ook wel een aantal dingen anders aangepakt en het bolt. Het is alleen behoorlijk druk want heel veel dossiers om te behandelen. Pak dus maar gewoon dat dit puntje kan worden afgevinkt ;-)

Een feestje organiseren op mijn werf (een pre-housewarming zoiets)
Het mag niet, dus geen feestje…

Minstens 3 keer zonder al te veel nadenken ja zeggen op iets waar ik normaal uit schrik normaal eerder nee op zou zeggen 
Het is iets waar ik wel probeer bij stil te staan, maar gezien de omstandigheden komen er natuurlijk niet zo heel veel voorstellen om dingen te doen, omdat we toch allemaal een beetje beperkt zitten.

Bij/met al mijn vriendinnen een terrasje doen
We zijn aan het begin van de zomervakantie heel enthousiast begonnen met bij elkaar af te spreken omdat er nu geen concertjes of zo waren, maar na een paar weken moesten we ook dat stopzetten door de verstrengde regels. Ik heb dus wel nog een aantal vriendinnen gezien in de zomer, maar er zijn er ook die ik al heel lang moet missen.

Barbecueën, liefst meer dan 1 keer
Er werd een paar keer gebarbecued op de werf en ik werd ook eens bij mijn zus uitgenodigd, dus weer vaak van lekker eten kunnen genieten.

Naar Pairi Daiza (of op z’n minst een andere zoo)
Pairi Daiza kwam er nog altijd niet van, al was het deels een bewuste keuze. Want zo ver rijden om dan ginder toch weer met vanalles rekening te moeten houden, dat zou de ervaring misschien een beetje naar beneden halen.  Maar ik had kortingstickets voor de Beekse Bergen en daar gingen we dus wel heen, dus ik heb weldegelijk beestjes gezien.

Eindelijk de cocktail nog eens maken die ik op een cocktailworkshop zo lekker vond
Cocktails drinken is voor mij iets wat vooral gezellig is als je het met anderen doet. Maar omdat de ingrediënten al zo lang in de kast stonden en een feestje nog wel eens ver af zou kunnen zijn, heb ik em toch maar gewoon eens voor mezelf gemaakt. En ik vond em nog altijd lekker.

Een uitstapje over de grens
Nog voor alles weer erger werd kon ik een weekje genieten van de Opaalkust en ook de Beekse Bergen zijn over de grens, dus ik ben toch even mijn kot uit geweest.

Al bij al was het zeker geen slechte zomer, maar geef mij toch volgend jaar maar weer een zomer waarin wel weer meer kan.

8 gedachten over “Afgevinkt op de zomer-bucketlijst (2)”

  1. Je hebt nog best lekker kunnen afstrepen, maar ik hoop ook voor jou en iedereen dat we volgend jaar weer een ‘gewone’ zomer hebben, waarin we kunnen gaan en staan waar we willen en vooral met wie we willen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik hoop ook echt op een normale zomer volgend jaar. Behalve een weekje naar Duitsland/Luxemburg heb ik precies niks gedaan deze zomer? Oja, kaasfondue gegeten, niet onbelangrijk :)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s