Lieze checkt in

Lieze checkt in #212

Lieze checkt in

Het was een drukke week, met heel veel dingen die op me afkwamen en weinig slaap om dat allemaal te verwerken. Maar het was vooral een week vol zon en daar heb ik in ieder geval van genoten.

Mindermomenten
* Ik heb de laatste tijd een aantal gouden klanten, maar ook een aantal lastige. Ik denk dat ik onlangs al eens klaagde over het feit dat ik bij sommigen moet trekken en sleuren en nu kreeg ik afgelopen week een redelijk harde mail van iemand die niet content was en dat op een niet zo fijne manier overbracht. Ik kan het ergens wel plaatsen, het gaat om zijn frustratie, dus het ligt niet bij mij, maar toch niet fijn om zo’n dingen te krijgen.

* Ik startte mijn week nog eens heel vroeg op de werf. Ik dacht eerst gewoon om de werkmannen op te wachten, maar bleek dat er nog iets niet in orde was, dus toen stond ik ineens op maandagochtend om 7 u letterlijk in de put om zand te schuppen. Omdat mijn aannemers blijkbaar niet dezelfde taal spreken of zo.

* De hond van een vriend waar ik de laatste tijd wel eens op paste werd afgelopen week heel erg ziek. Ik mocht nog een dagje dogsitten, maar ’s avonds werd het zo erg dat zij naar de kliniek moest en daar beterde het niet, waarna ze gisteren is gestorven. Het was een beetje mijn werfhond geworden omdat zij daar vaak rondliep en het zal toch raar zijn om haar daar geen putten meer te zien graven.

Gelukskes

* Ik had er zo op gehoopt dat er nog een nazomer zou komen en ik werd verwend. Zo fijn om in september nog op een terras te kunnen zitten tot ’s avonds, buiten naar de sterren te kijken en buiten te kunnen werken. Alleen de muggen en wespen hadden van mij al mogen vertrekken.

* Ik zag al mijn collega’s nog eens deze week, allemaal samen op 1 plek (een grote zaal uiteraard wel). Man deed dat deugd. Het zal nog wel even duren voor we terug allemaal samen op kantoor kunnen zitten, maar die teamdag hebben we toch weeral gehad. En door het mooie weer konden we samen picknicken en gaan wandelen ook.

* Etentjes met de vriendinnen worden in deze tijden nog veel harder gekoesterd dan anders, omdat het gewoon veel minder kan en/of mag. Maar soms heb ik gewoon tijd nodig met mijn dames om te vertellen wat er allemaal aan de gang is in mijn leven. En dat blijft leuker bij lekker eten dan over de telefoon.

5 gedachten over “Lieze checkt in #212”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s