Lieze checkt in

Lieze checkt in #211

Lieze checkt in

Voor het eerst in 211 weken kwam er geen checkt in online op zondag. Ik was echt gewoon helemaal pompaf gisteren. Ik ging dit weekend een vriend in nood helpen en de energie was op. Maar een overzichtje op maandag moet ook gewoon nog kunnen.

Mindermomenten
* Ik maak in mijn vriendenkring van nogal dichtbij een vechtscheiding mee. En het is niet dat ik er onder te lijden heb, maar het is echt erg om te zien hoe mensen die elkaar graag gezien hebben elkaar nu zo hard de duvel kunnen aandoen, zeker als er kinderen in het spel zijn. Ik kan alleen maar duimen dat er een ietwat redelijke oplossing uit de bus komt. En dat ik het zelf nooit moet meemaken.

* Corona blijft toch nog wat dingen door elkaar gooien. Ik keek al uit naar een lekker etentje met de vriendinnen, maar er moest er eentje in quarantaine om te wachten op de uitslag van een (negatieve) test, dus het kon niet doorgaan. Er komt wel weer een ander momentje, maar ik begin me wel al af te vragen hoe de winter gaat zijn. Als iedereen met een snotneus 2 weken moet binnen blijven, dan kan je toch maanden niks meer plannen?

Gelukskes

* Ik heb eindelijk mijn leesflow teruggevonden. In het begin van het jaar las ik veel minder als anders, zelfs met de lockdown en dus zeeën van tijd. Maar de laatste weken kan ik terug echt genieten van een boek en dinsdagavond las ik zelfs 250 pagina’s in één keer.

* Ik kreeg deze week 2 keer heel mooie woorden over mezelf te horen, eerst van de beste vriend en daarna van een goeie vriendin. Mijn hartje wordt daar toch elke keer weer warm van.

* Mijn hoofd zit nog altijd heel vol en soms loopt het gewoon over. Soms geraak ik dan niet meer vooruit, maar soms besef ik dat ik eventjes iets moet doen om er uit te geraken en dus ging ik tijdens de middagpauze maar gewoon eventjes wandelen om de gedachten te laten wegwaaien.

7 gedachten over “Lieze checkt in #211”

  1. Scheiden brengt inderdaad vaak niet bepaald het beste naar boven in de mensen. Ik hoop dat ik het nooit zal moeten doen alleszins. En dat moeilijk plannen door Corona vind ik ook lastig, er is zo weinig waar ik nog durf naar uitkijken.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat heerlijk dat lezen weer meer lukt. En wat je zegt over de winter herken ik wel. Je hebt al snel een snotneus of een beetje keelpijn. Ik denk inderdaad ook bij alles wat ik plan dat ik niet weet of het wel door kan gaan.

    Geliked door 1 persoon

  3. Inderdaad, fijn dat je weer kunt lezen! Dat helpt enorm om je hoofd tot rust te brengen, dus dat is zeker winst. En scheiden is altijd verdrietig, maar gaan lopen vechten ten koste van de kinderen (want laten we eerlijk zijn: dat vechten is zelden goed voor de kinderen), dat zou gewoon strafbaar moeten worden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s