Lieze checkt in

Lieze checkt in #219

Lieze checkt in

Het leek wel of iedereen dit weekend wanderlust had en het bos in ging. Ik was wel dicht bij het bos (mijn toekomstige tuin, weet je wel) maar was veel te druk bezig in het huis om van het bos te kunnen genieten. Dat is voor binnenkort. Graag nog van die mooie herfstweekenden dus.

Huis
Er wordt verder vloer gelegd, er wordt verder aan de regenwaterput en de verwarming gewerkt, er werd nog eens gegraven voor kabels (die voor internet in dit geval en er werd heel veel geschuurd. Schilderen zal waarschijnlijk niet meer voor deze maand zijn, ook al zegt de vochtmeter dat de muren droog genoeg zijn, maar schuren leek toch wel handig om te doen voor de verhuis. Ik ga het serieus voelen aan mijn lijf de komende dagen denk ik, maar het is wel een werkje dat voldoening geeft.

Werk
Ik was het noorden een beetje kwijt in mijn dossiers. Het zijn er nog altijd veel en ik gebruik sinds een tijdje Asana om al mijn taken bij te houden, maar als je elke dag je taken zit door te slepen naar een ander moment, dan helpt het natuurlijk niet heel veel. Vorige zondag maakte ik daarom een uurtje tijd vrij om alles nog eens op rijtje te zetten, alle taken goed toe te wijzen en dan met een propere lei te beginnen. En dat heeft echt geholpen. Ik heb deze week elke dag mijn to do’s gedaan gekregen en veel efficiënter gewerkt dan de dagen er voor. Hopelijk blijft dat zo volgende week.

Voor de rest niet heel veel te melden deze week. De komende weken zullen mijn werk en de verhuis ongetwijfeld al mijn aandacht vragen. Dat maakt het misschien makkelijker dat er eigenlijk niet heel veel anders kan, al mis ik mijn vriendinnen wel en het feit dat ik gewoon nog eens met hen kan afspreken. Mentaal vind ik het soms best lastig, maar daar zal de vermoeidheid waarschijnlijk ook wel voor iets tussen zitten.

4 gedachten over “Lieze checkt in #219”

  1. Wat heerlijk, dat het eindelijk bijna zover is. En zo’n uurtje opnieuw plannen, schone lei incluis, dat doet voor mij ook altijd heel veel – ineens krijg je grip op een boel dingen en dan gaat het (gelukkig) opeens wel een beetje vooruit.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s