Lieze bouwt

Posterstore fleurt mijn slaapkamer op

Als ik op social media een advertentie tegenkwam van zo’n mooie posterwall vol met mooi bij elkaar passende posters, dan begon ik altijd al te dromen van zo’n muur bij mij thuis. Toen er ineens een aanbod van Posterstore in mijn mailbox viel om er een aantal uit te kiezen en te laten zien op mijn blog, moest ik dan ook niet lang nadenken. Kiezen daarentegen duurde wel wat langer, want het aanbod is super groot. Maar uiteindelijk vond ik mijn gading in een aantal heel mooie natuur posters die ik graag met jullie deel. En dan heb je ineens een kleine sneak peak in mijn nieuwe huis.

Het begint natuurlijk allemaal met kiezen. Toen ik het aanbod kreeg, ging ik al eens een kijkje nemen en dacht ik al snel van te weten wat ik wou. Tot ik ontdekte dat er elke dinsdag een nieuwe collectie online komt, dus elke keer opnieuw extra dingen om uit te kiezen. Elke collectie heeft z’n eigen stijl en er zijn dan ook nog eens verschillende thema’s en formaten. Niet ideaal voor mensen met keuzestress ;-)

Wat wel hielp vond ik was dat er niet alleen pagina’s zijn met de posters per thema, maar ook een aparte pagina met heel veel ideeën voor een fotowand. Zo krijg je toch wat inzicht in welke prints mooi bij elkaar zouden passen. Uiteindelijk heb ik toch mijn eigen combinatie gemaakt, maar het heeft me zeker wel geïnspireerd. Het zijn 3 beelden met de mooie natuur bij zonsopgang. Aangezien ik vanuit mijn nieuwe huis uitkijk op het bos en dus hopelijk ook nog op vele mooie zonsopgangen vond ik dat wel passend.

Ik bestelde de posters nog voor ik verhuisde zodat ik zeker wist op welk adres ik ging zijn als het pakje werd geleverd. Het kwam goed aan en was heel goed ingepakt, want de doos was nat geworden en daar was gelukkig bij de inhoud niets van te merken. De prints zelf zaten nog eens apart ingepakt in plastiek en het papier is duidelijk van hoge kwaliteit (én duurzaam geproduceerd). De posters in de kaders steken ging heel vlot (geen pietluttige ijzertjes om aan te prutsen, maar heel degelijke materialen om de poster vast te zetten).

Dan kwam alleen nog de zware opgave om te beslissen hoe ik de posters zou ophangen. Dat ik ze wilde voor in de slaapkamer boven mijn bed had ik al uitgemaakt voor ik begon te kiezen en ik wou ze ook gewoon met 3 naast elkaar, maar in welke volgorde dan? Uiteindelijk was het gewoon een beetje uitproberen en wie weet wissel ik ze ooit nog wel eens. Ik wil sowieso de muur erachter nog een groen kleurtje geven, dus ze hangen nog niet definitief aan de muur.

Wil jij ook mooie betaalbare posters voor aan jouw muur, met bijpassende fotolijsten in Scandinavisch design (ik koos voor eik, maar er zijn nog andere opties)? Dan kan je die nu met kortingcode levelieze35 tot 14 januari bestellen met 35% korting (alle posters exclusief selection).

4 gedachten over “Posterstore fleurt mijn slaapkamer op”

  1. Mooie posters heb je gekozen! En je lakens passen er ook goed bij ;-) Ik vind dat ook altijd zo moeilijk kiezen. Heb nu twee grote canvassen van berglandschappen, maar dat is omdat we die voor de trouw hebben gebruikt. Ze ergens opgehangen krijgen is ook al ne moeilijke, en dan nog andere foto’s zoeken voor op andere plekken in huis… Zoveel keuze ook he!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s