Lieze heeft een doel

Wat Lieze leest (2020 – 4)

jollyDit laatste overzicht van het jaar wordt een heel kort, want ik las nog amper de laatste maanden. Ik ben nu wel terug bezig in een dikke klepper, maar die is nog lang niet uit. Ik lette eigenlijk ook niet meer op de Verbeelding Bookchallenge.

De onsterfelijken – Chloe Benjamin ***
Een boek over hoe je zou leven als je je sterfdatum kent, dat leek me wel een fijn uitgangspunt. Ik kwam alleen niet helemaal in het boek zoals het was opgevat want sommige dingen waren wel echt vergezocht. Niet helemaal mijn ding dus.

Buzz Aldrin, waar ben je gebleven – Johan Harstad ****
Ik moest even in dit boek komen, maar uiteindelijk ging ik wel helemaal op in het verhaal van Mattias die vlucht naar de Faeröer. De manier waarop de schrijver je meeneemt in zijn hoofd en zowel de goeie en de slechte dingen kan beschrijven, vond ik heel goed.

Alles is uitvogelbaar – Marie Furleo ****
Omdat het er maar zo weinig zijn, zet ik er deze keer ook maar een non-fictie boek bij. Er staan heel wat open deuren in dit boek, maar ik heb het toch graag gelezen want wat extra aansporing kan altijd helpen om genoeg in jezelf te geloven.
Telt voor puntje 4.

Ik las dit jaar maar 1 boek dat ik 5 sterren gaf en een aantal boeken die ik 4 sterren gaf. Maar ik had er ook een paar waar ik in begon en niet in verder ging en een aantal die niet zo’n goeie score gaf. Misschien heeft dat samen met de drukte wel bijgedragen aan het feit dat dit jaar een mager leesjaar was. Uiteindelijk las ik wel 32 boeken, wat zeker niet slecht is. Ik kon daarmee ook 20 puntjes afstrepen van de Bookchallenge. Welk doel ik volgend jaar ga zetten moet ik nog even bekijken, maar hopelijk wordt het wel een jaar met veel 5-sterren boeken.

3 gedachten over “Wat Lieze leest (2020 – 4)”

  1. Ah hmm de onsterfelijken staat al heel lang op mijn leeslijstje … Nu twijfel ik weer haha! Elk jaar zet ik grote doelen: “50 boeken is toch los te doen!” maar ik heb er net zoals jij rond de 30 gelezen (ik ben nog bezig aan ééntje ;)). Tja, ook goed zeker.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s