Lieze checkt in

Lieze checkt in #224

Lieze checkt in

Hopelijk heeft iedereen genoten van de kerstdagen. Vandaag is misschien wat minder met dat vreselijke weer, maar hier is binnen nog meer dan genoeg te doen dus nadat ik net de hal heb geschilderd gaan we dadelijk nog een stukje zolder isoleren. Het is fijn om nog wat dingen vooruit te zien gaan, al hoop ik toch ook nog op een paar mooie dagen om in mijn vakantie wat fijne dingen buiten te kunnen gaan doen.

Mensen
Omdat we elkaar niet zo vaak zagen, deden we Secret Santa onder de collega’s, kwestie van toch voor wat extra verbinding te zorgen. Ik werd betrapt toen ik mijn pakje ging afleveren, maar dat maakte wel dat ik even kon bijpraten met een fijne collega die ik al een tijd niet meer had gezien en dat was eigenlijk veel leuker dan het geheim doen.
En zo zag ik nog wel een paar mensen, want er staat nog geen brievenbus, dus zo ‘moeten’ de mensen wel aanbellen om hun kerstkaartje eventjes af te geven en dan kan ik ineens een babbeltje doen. Eigenlijk veel beter dan het kaartje gewoon uit de bus te halen.

Kerstmis
Normaal eten we de hele familie samen en wisselen we onderling cadeautjes uit. Deze keer aten we per gezin samen (ik ging met mijn zus naar mijn papa) en we videobelden na het eten even met de rest van de familie. De cadeautjes hadden we dan al bij onze secret santa afgeleverd. Ik kreeg het prachtige boek van Charlie Mackesy, heel blij mee. En van mijn lief kreeg ik trouwens een brievenbus, dus binnenkort hoeft de postbode niet meer aan te bellen.

Slapen
Ik kreeg deze week de uitslag van mijn slaaponderzoek. Ik blijk effectief een pak meer wakker te worden dan een gemiddelde mens en heb te weinig REM slaap, waardoor ik dus niet uitgeslapen ben. Echte stoornissen zijn er gelukkig niet. Er is nu een behandelplan, dat tijd zal vragen, dus geen instant oplossing, maar ik heb iets waar ik mee aan de slag kan gaan en dat is al veel.


6 gedachten over “Lieze checkt in #224”

  1. Geen fijn nieuws dat je effectief niet goed slaapt, maar tegelijk wel goed dat het nu tenminste geweten is en er iets aan kan gedaan worden. J. heeft vrij zware apneu, toen dat ontdekt werd en hij met een toestel begon te slapen, is zijn slaapkwaliteit en daardoor ook zijn levenskwaliteit er echt pakken op vooruitgegaan. Hopelijk ondervind jij snel hetzelfde!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s