Lieze checkt in

Lieze checkt in #256

Lieze checkt in

Dat was top
* Vorige zondag was mijn verjaardag. Mijn vriend was al weken aan het zegen dat hij een geniaal cadeau had bedacht en dat bleek een Kobo e-reader te zijn. Ik zou dat nooit voor mezelf kopen (maar net dat maakt het een goed cadeau) en ik ga er zeker wel van kunnen genieten. We gingen ’s morgens samen ontbijten en ’s avonds ging ik eten met vriendinnen, wat ook heel gezellig was. Meer moet dat niet zijn op zo’n dag.

* We hebben het ontwerp gekregen van onze tuin. Ik krijg al direct zin om er aan te beginnen, maar het zal eerst nog sparen worden en veel voorbereidingswerk. Wel heel blij dat we aan iemand gevraagd hebben om dat voor ons uit te denken, ik had dat zelf echt totaal niet gekund.

Dat was minder
*
Ik weet niet meer zo goed wat ik moet denken van heel het Corona-gedoe. Mijn motivatie om misschien toch nog maar een extra prik te halen, weer contacten te beperken en overal een masker te dragen is een beetje weg. Ik snap op zich wel dat een virus zijn goesting doet en er niet over nadenkt of ik nu mijn deel al gehad heb door me 2 keer te laten vaccineren, maar toch. Niemand weet het eigenlijk nog en hoe lang gaan we dan nog maar in het wilde weg van alles proberen?

* Mijn vriend zou vrijdag belangrijk nieuws krijgen. Nieuws waar hij al heel lang op zit te wachten en dat een behoorlijke impact op zijn leven kan hebben (dus eigenlijk zaten wij op nieuws te wachten en niet gewoon hij). Zit je een hele dag te wachten, krijg je gewoon te horen dat ze geen tijd hebben gehad om het allemaal uit te schrijven voor 16u dus dat het voor dinsdag zal zijn. Komaan man, speel anders met een mens z’n voeten.

Kleine gelukskes
+ verjaardagskaartjes + een paar kasten opruimen en organiseren + een mooi compliment krijgen van een collega en een ex-collega + sinds lang nog eens gaan eten met mijn zus + fijne gesprekken met klanten op het werk +

8 gedachten over “Lieze checkt in #256”

 1. Nog van harte gefeliciteerd! Zo’n verjaardag hoeft inderdaad geen enorme drukke dag te zijn. Vaak is dit wat jij hebt gedaan veel fijner.
  Wat vreselijk balen van dat belangrijke nieuws en dat je er dan weer extra lang op moet wachten. Wat je zegt over het hele corona-gebeuren voel ik ook. Nu weer ‘dreigende’ nieuwe maatregelen…ik weet het eerlijk gezegd ook allemaal niet meer. Ik ben altijd al voorzichtig geweest en dat blijf ik ook, maar ik vraag me soms ook af wat het effect van de maatregelen is. Werkt het echt zo remmend of gaat het virus gewoon zijn eigen gang? En daar komt bij: wat is het effect van die maatregelen op onze mentale gezondheid? Dat vind ik ook nogal heftig namelijk…

  Geliked door 1 persoon

 2. Gefeliciteerd! Een verjaardag moet niet druk zijn, maar moet voor de jarige passen. Dus dat het je top gedaan. En over de corona-maatregels kan ik je zeggen, evenals Naomi, waarschijnlijk heeft alleen het afstandhouden iets gewerkt, maar de inenting, daar geloof ik niet in. Ook voor die tijd werd niet iedereen ziek! En de nadelen, zeker op lange termijn, weten we van deze experimentele prikken niet. Dus ik ben voorzichtig, en daar moeten ze het maar mee doen. Over de mentale gezondheid, en voor mij geldt vooral het steeds weer dreigen met strengere maatregels, zie ik persoonlijk als een soort “bestraffing”, voor iets, wat ik fout doe, en dat is niet zo. Dat treft mijn mentale gezondheid het meest. Gelukkig heb ik nu een soort leven opgebouwd, dat min of meer “los staat van alles. Eigen werkruimte, zelfstandig etc.

  Geliked door 1 persoon

 3. Een late gelukkige verjaardag! En hoera voor de Kobo :-) Ik heb al een paar jaar een e-reader van Kobo en ben daar zot content van. Zo sneu trouwens zeg van dat nieuws, ik duim dat jullie snel meer weten!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s