Lieze checkt in

Lieze checkt in #257

Lieze checkt in

Dat was top
* Ik had in de zomer gespaard voor kortingtickets voor de Efteling, maar onlangs kwam het besef dat we dan wel nog voor 14 november moesten gaan. Zondag stapten we dus in de auto naar Kaatsheuvel. Het was jaren geleden dat ik er nog eens was geweest, maar dat blijft toch echt een magische plek, ook als je al groot bent. En de plusdochter vond het echt zalig.

Dat was minder
*
Ik vind het niet leuk om mij kwaad te moeten maken om iets gedaan te krijgen. Maar bij allerlei klantendiensten maar aan het lijntje gehouden te worden omdat het nu eenmaal druk is, daar krijg ik de wubbes van. Als ze nu gewoon de mensen in 1 keer alle juiste info zouden geven en ze verder helpen, dan zou het al een pak minder druk zijn, want dan moeten mensen nog maar 1 keer bellen in plaats van 5.

* Ik dacht dat we in de 21e eeuw leefden. Waar kinderen vooral ouders nodig hebben die hun graag zien, of die ouders dan samen wonen of niet en het geslacht van de ouder niet uitmaakt. Maar blijkbaar is het voor de familierechtbank nog altijd een argument dat voor kleine kinderen de aanwezigheid van de moeder belangrijker is en papa dus veel minder rechten heeft. Mijn verstand is te klein om dat te kunnen begrijpen en mijn rechtvaardigheidsgevoel compleet verpletterd.

Kleine gelukskes
+ die mistige zonnige ochtenden, heeft wel iets + verschillende dingen online bestellen die toevallig allemaal door PostNl op dezelfde dag bezorgd worden, onbewust dan toch een beetje klimaatvriendelijk geweest +

9 gedachten over “Lieze checkt in #257”

 1. Jammer dat jouw partner minder rechten krijgt als zijn ex. Hier (Zwitserland) is het op papier gelijk en een co-ouderschap plicht, maar de werkelijkheid is niet altijd zo. Ook ik ken iemand die lei hard moet knokken om de kinderen 50% te krijgen. Dus heel veel succes!

  Geliked door 1 persoon

 2. Het is maar een kleine alinea, maar wat een verdriet in één zo’n klein stukje tekst over ouders en ouderliefde.
  De Efteling is inderdaad leuk voor jong en oud, altijd!

  Like

  1. Ik zou er heel veel over kunnen en willen schrijven, maar vind niet dat dat hier kan want het gaat over het leven van andere mensen. Maar ik wil het ook niet helemaal weglaten want het hoort ok wel bij mijn leven.

   Like

   1. Dat begrijp ik heel goed hoor, dat je er hier niet meer over kwijt kunt. Lijkt me soms best lastig om daarin balans te zoeken. Sterkte met alles rond deze kwestie!

    Geliked door 1 persoon

 3. Oh, bah, ja van die helpdesks die je nog verder van de regen de drup in helpen -_- En spreek me niet over rechtbanken en traditionele gezinnen en weet ik wat. Een vriendin van me worstelt daar ook mee (of eigenlijk haar zoon, maar goed). Gelukkig was de Efteling dan een lichtpunt!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s