Lieze checkt in

Lieze checkt in #258

Lieze checkt in

Weet je wat niet slim is? De lader van uw computer op kantoor in Antwerpen laten liggen. Ik moest de afgelopen dagen dus nogal zuinig zijn met mijn batterij. Gelukkig kan er veel via telefoon en tablet, maar een blogje tikken gaat toch net iets beter op de laptop. Met een dagje vertraging dus.

Dat was top
* Mijn schoonzus trouwde dit weekend. Heel mooi om te zien hoe het paar straalde tijdens een dienst met heel veel mooie woorden (dat alleen al is toch eigenlijk een reden om te trouwen). De plusdochter was bruidsmeisje dus zo fier als een gieter en wij hadden nog eens een reden om ons op te kleden en lekker te eten.

Dat was minder
*
Je zou bijna vergeten dat een mens naast Corona ook nog gewoon verkouden kan worden. Ik liep dus de laatste week met een verstopte neus en een zwaar hoofd rond. Het eerste deel van het trouwfeest was ik ook nog eens zo misselijk als iets, maar dat ging gelukkig in de namiddag over.

Kleine gelukskes
+ van de Kempen naar Antwerpen rijden en de zonsopgang die mij volgt + na bijna 2 jaar nog eens gaan eten met mijn peter + speculaas met chocola bij de bakker +

4 gedachten over “Lieze checkt in #258”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s