Lieze checkt in

Lieze checkt in #261

Lieze checkt in

Ik hou het deze week bij de kleine momentjes die de week wat mooier maakten.

Kleine gelukskes
+ huisgemaakte frietjes van de papa + een LinkedIn post die meer dan 4000 keer is bekeken + een goed rapport bij de slaapdokter + mijn lief heel blij zien omdat hij zijn telefoon heeft kunnen maken + de eerste sneeuw + horen dat er zoiets bestaat als The Great Canadian Maple Syrup Heist (hoe zalig is dat) + de serie Dopesick + een geschilderde slaapkamer + de Adventskalender van Kathleen + mooie woorden van een aantal klanten + tools krijgen op het werk om het leven wat makkelijker te maken + thuis cinema maken nadat we door het tractorprotest niet in de echte bioscoop geraakten + in bad met de Libelle + het enthousiasme over Sinterklaas mee mogen beleven + die mooie lucht die zo bij de herfst hoort +

4 gedachten over “Lieze checkt in #261”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s