Lieze checkt in

Lieze checkt in #260

Lieze checkt in

Dat was leuk
* Normaal was dit weekend kermisweekend (uitgestelde kermis van het voorjaar). Maar vorige week werd beslist om ook deze niet te laten doorgaan. Gelukkig hadden we snel een alternatieve activiteit gevonden want via het werk konden we naar de Sinterklaasfabriek. Bij de plusdochter was vooral al het snoep een grote hit, maar ze was denk ik ook wel onder de indruk van de Sint en al zijn Pieten.

Dat was minder
*
Tja, Corona he. Ik loop zelf al een tijdje te hoesten en te snotteren, maar testte negatief gelukkig. Maar hier in de regio is het wel erg. Veel zieken en ook veel dingen die niet kunnen doorgaan. Ik snap dat de strengere regels nodig zijn, maar het is toch ook een beetje om moedeloos van te worden.

Kleine gelukskes
+ iemand kunnen helpen door een luisterend oor te bieden + een negatieve Coronatest + bellen met de beste vriendin + een collega laten meeliften + weer een stukje van de living geschilderd + meeleven met K2 zoekt K3 (toch een beetje jammer van Diede) + vaak beter slapen +

5 gedachten over “Lieze checkt in #260”

  1. Ha, K2 zoekt K3! Ik blijf maar meezingen met ‘Waterval’ haha. Ik was eerst ook voor Diede, maar daarna vond ik er toch wat weinig pit inzitten of zo. Vind Julia wel een goeike, en ik vond het spijtig toen Kato eruit lag!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s