Lieze checkt in

Lieze checkt in #262

Lieze checkt in

Anders nog eens een echte weekoverzicht, wat denk je?

Er waren geen grootse plannen voor zondag, maar om 7u15 gewekt worden door de wekker van mijn vriend, die daar zelf jolig doorslaapt was nu ook niet de bedoeling. Daar bovenop zat mijn hoofd ook nog eens vol migraine, dus veel meer dan series kijken, een beetje lezen en ellendig op de zetel hangen zat er niet in. Plan was om met mijn vriend te gaan eten waar we destijds de eerste keer afspraken, maar we lieten toch maar gewoon eten leveren. Dat uitstapje doen we nog wel eens een andere keer. Gelukkig voelde ik me ’s avonds wel wat beter en keek ik met de grote Queen fan hier in huis naar de film Bohemian Rapsody.

Ook maandag begon niet zo heel denderend. Ik schoot wakker met het besef dat ik een agenda-probleem had en niet veel later belde de poetsvrouw af. Voor de zoveelste keer opvangproblemen. Ik wil wel begrip hebben dat dat in Corona-tijden niet zo evident is, maar het begint een beetje te vaak voor te vallen en dus een beetje op mijn zenuwen te werken. Dan maar zelf een beetje poetsen en de administratie van mijn vriend doen, zoals ik altijd probeer op maandag. Ik word gelukkig beloond met chocolade van de Sint en eten van de papa.

Dinsdag is werkdag. ’s Ochtends gaf ik voor het eerst sinds 9 maanden nog eens een workshop rond het schrijven van een ondernemingsplan (oef, ik kon het nog), om daarna dadelijk in de teamvergadering te rollen en tenslotte een nieuw project binnenhaalde. Mijn vriend heef ’s avonds school, dus ik zat alleen thuis en ik kreeg het in mijn hoofd om een kast uit te rommelen. Als je daar wat foute tv bij kan opzetten, dan is dat nog niet de slechtste avondactiviteit.

De dag begint met de strijk en dan een afspraak bij de dermatoloog, want ik heb wat last van eczeem. Ik mag ook nog Sinterklaas spelen. Woensdagnamiddag is de plusdochter hier en afgelopen weekend niet, dus ze had nog wat tegoed. De rest van de dag is dus vooral spelen met al die nieuwe dingen. Ik werk ook nog aan onze kerstkaartjes, zodat ik er eens op tijd bij ben en amuseer me met het maken van een klein cadeautje voor de collega’s. Omdat de plusdochter vrijdag ook nog eens jarig is, besluit ik alvast haar cadeau in elkaar te steken (een poppenwagen) en daar blijk ik toch wel eventjes mee zoet te zijn, maar ze zal er hopelijk heel blij mee zijn.

Donderdag doe ik in de voormiddag vooral verschillende boodschappen. ’s Middags heb ik een gesprek rond het vervolg van mijn slaaptherapie en daarna ga ik toch maar eens langs de dokter voor mijn aanhoudende hoest. Ik kan bijna een lopende rekening openen bij de apotheker met al die kwaaltjes. Tijd dus voor zelfzorg, voor mijn lijf en mijn hoofd. Daarom volg ik ’s avonds het webinar van Nina Mouton, een mens kan altijd maar bijleren.

Op vrijdagochtend hebben we altijd een kort momentje met de collega’s via videochat. Tof om eventjes bij te praten. Daarna vertrek ik naar een bedrijfsbezoek en in de namiddag schrijf ik een projectvoorstel. Dan is het tijd om de jarige van school te gaan halen. Blijkbaar had ze gevraagd dat papa dat zou doen met een eenhoorn-ballon, dus zo gezegd zo gedaan. Daarna is er natuurlijk taart en gelukkig ook wel een rustige avond. Ik had nogal een slechte nacht achter de rug, dus vandaag maar eens vroeg in bed.

Het cadeau was blijkbaar echt een schot in de roos. Zo hard zelfs dat er zaterdag om 6 uur ’s morgens een meisje met haar poppenwagen begint rond te lopen. En zo stond ik ineens nog voor 7 uur al spaghettisaus en een ovenschotel te maken, een mens moet iets doen met z’n tijd he. We nemen de foto voor onze kerstkaart daarna vertrek ik naar de manege. In de namiddag staat er een bezoekje aan Meme op de planning, die de verjaardag van haar achterkleinkind natuurlijk ook niet wil laten passeren. Met zo’n volle dag, maak ik er weer een rustige avond van.

6 gedachten over “Lieze checkt in #262”

  1. Fijne en drukke week. Qua gezondheid raad ik je aan, terug naar de basis. Kortom een goed multivitamine preparat en extra vitamine D. Mij heeft het extreem goed geholpen. Gewoon het afweersysteem sterken. En ik was plotseling veel fitter. Succes!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s