Lieze checkt in

Lieze checkt in #263

Lieze checkt in

We vierden op zondag nog wat verder de jarige plusdochter. Er kwamen een aantal vriendjes langs met heel wat cadeautjes en het kind genoot er kei hard van. Maar ik was ook wel blij dat ’s avonds iedereen terug naar huis was. Eigenlijk was het idee van naar de binnenspeeltuin te gaan, maar dat kon nu niet en ik weet dat het daar ook druk is, maar ik denk dat hier thuis evenveel lawaai geproduceerd werd.

Aangezien de poetsvrouw liet weten dat ze dit jaar niet meer kan komen (verdorie toch), ga ik maar zelf aan de slag maandag. Ik poets overal en zoek een plaatsje voor al het nieuwe speelgoed. Daarvoor wou ik snel even naar Ikea, maar blijkbaar heeft de helft van de bevolking al vakantie of zo, want het was daar voor een maandagmiddag best druk. Naast nog wat administratie en een korte meeting voor het werk houdt dat me eigenlijk bijna de hele dag bezig. Nadat ik een periode thuis was kreeg ik al eens de vraag wat ik dan zo’n hele dag deed, maar eigenlijk kreeg je een dag vaak zonder dat je het weet al snel vol hoor.

Dinsdag begint opnieuw met het geven van een workshop en de namiddag is snel om met mails opvolgen en teamvergadering. Ik ben blij dat ik daarna nog wat kan rusten, want ’s avonds geef ik ook nog een infosessie. Ik blijf wakker tot mijn vriend thuis is van de avondschool, maar moet het daarna toch al snel opgeven en in mijn bed kruipen.

Ik kom woensdag een beetje trager op gang. Ik ga langs de post om een pakketje te versturen, stop bij de supermarkt en doe dan nog wat administratie. In de namiddag gaan we een kerstboom kopen. Mijn lief wilt absoluut een echte boom. Heel veel keuze was er al niet meer als we eentje met kluit wilden, maar we hebben eentje dat wel een paar jaar dienst gaat kunnen doen hopelijk. De avond eindigt in mineur als er een mail binnenkomt van iemand waar we mee hebben samengewerkt en die ons nu de lelijkste dingen verwijt. Dingen waar niks van aan is, dus eigenlijk zou ik me er niks van moeten aantrekken maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Deze week werk ik uitzonderlijk op donderdag. Ik mag eerst een nieuwe collega bijpraten over wat ik doe en daarna aan een schrijfopdracht werken voor een mailing. In de namiddag is het allemaal vergaderen wat de klok slaat. Ik heb ’s avonds super veel zin in frietjes en gelukkig heeft mijn vriend voor zoiets weinig overtuiging nodig. Hij gaat daarna nog even terug aan het werk en ik kijk een aantal afleveringen van Home & Away.

Wat ik vrijdagvoormiddag doe? Eigenlijk weinig: ik lees mijn boek uit en kijk wat tv. Daarna moet ik naar de kinesist en in de namiddag is het hoog tijd om eindelijk eens die kerstboom te versieren. Ik ben nog altijd niet helemaal mee dat het volgende week al Kerst is! ’s Avonds zit ik nog wat te prullen aan kerstversiering bij de tv en kruip dan mijn bed in.

En dan is het alweer zaterdag. Ik doe niet veel speciaals in de voormiddag voor het tijd is om naar de manege te vertrekken. Mijn paardje is een beetje onrustig deze keer, maar ik kan er gelukkig wel blijven opzitten. Ik spring nog binnen bij mijn papa en kruip dan in de zetel om naar Mary Poppins Returns te kijken. Officieel hebben we een maand Disney + genomen zodat de plusdochter zich kan uitleven met Frozen, dus als iemand iets vraagt dan is dat ik naar Mary Poppins kan kijken gewoon een toevallige meevaller, ok?

2 gedachten over “Lieze checkt in #263”

  1. Maandagmiddag zou ik ook rust verwacht hebben bij de Ikea. Blijkbaar waren er meer mensen aan het opruimen/herinrichten.
    Balen van zo’n mail. Dat kan je dag behoorlijk verpesten. Ik hoop dat je het inmiddels een beetje van je af hebt kunnen zetten en wens je een rustig weekend.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s