Lieze fröbelt

Terug naar school

Phototastic-17_07_2015_6237d8c3-c91a-4a4c-a00c-bf347b3e8228

Vroeger op school vond ik het altijd geweldig om mijn agenda te pimpen. Met afbeeldingen, stickers, uitspraken en kleurencodes. Ik maakte er mijn eigen kunstwerkje van.

Ondertussen ga ik al een tijdje niet meer naar school en met een drukke werkagenda, schakelde ik een paar jaar geleden over op de digitale agenda van mijn telefoon. Mooi gesynchroniseerd zodat ik overal kon zien wat er op het programma staat.

Maar toen ik op de blog van Lisanne zag hoe zij aan de slag was gegaan met een agenda, begon het toch weer te kriebelen. En aangezien creatief zijn, dingen zelf maken en terug naar de basis momenteel toch weer helemaal in zijn, ging ik er gewoon voor. Een paar dagen geleden sprong ik de Hema binnen, koos een mooie agenda en ging thuis aan de slag. Met alle washi-tape, stickers en kleurrijke stiftjes die ik hier had liggen (ik laat me altijd verleiden om die te kopen en dan liggen ze in de kast), kon ik dadelijk aan de slag gaan. Ik voel me helemaal weer als vroeger toen ik bezig was met mijn schoolagenda en ga er helemaal in op. Want geef nu toe, zo’n zelf gepimpte agenda neemt dan misschien wel wat meer plaats in in mijn handtas, hij is wel echt veel mooier!

 

Een gedachte over “Terug naar school”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s