Lieze blogt

Geïnspireerd

Een vriendin van mij begon vandaag met een blog, opgebouwd rond de dingen die haar inspireren. Een andere blogster die ik volg, deelt dan weer haar lichtpuntjes. En bij nog anderen zie ik vaak blogs verschijnen over waar ze dankbaar voor zijn. Het deed me nadenken over wat mij inspiratie geeft en wat voor mij lichtpuntjes zijn. Niet dat ik er nooit bij stil sta. Ik hoor op Facebook namelijk bij een groep waarin ik elke dag 3 dingen post: iets waar ik dankbaar voor ben, iets waar ik trots op ben en iets waar ik blij om ben. Zo ben ik er dus (bijna) elke dag mee bezig.

Ik heb zo’n bewondering voor mensen die overal inspiratie in kunnen vinden: in een wolkje, iets dat ze horen zeggen, in een kopje koffie ’s morgens… Niet dat ik nooit inspiratie heb, vaak gebeuren er dingen waarvan ik dan denk: daar wil ik eens iets over vertellen op mijn blog. Sommige dingen komen hier ook effectief terecht, andere halen het niet of blijven niet lang genoeg in mijn hoofd zitten.

Inspiration-Quotes-Graphics-127-680x418

Al is er tegenwoordig één plaats om al je inspiratie bij te houden: Pinterest! Het grootste vergif ooit uitgevonden, want je gaat eventjes 5 minuutjes kijken en een uur later ben je nog bezig. Ik ga gewoon wat neuzen, ik heb geen borden die ik volg, want dan zou het helemaal uit de hand lopen. Ook op Facebook volg ik nog amper groepen. Want ze zijn heel inspirerend, maar ik heb ook maar gewoon 24 uur in een dag. Groepen die ik wel heel inspirerend vind en nog wel volg zijn soChicken en 365 dagen succesvol. Misschien kennen jullie ze al, anders zijn ze zeker de moeite om eens een kijkje te nemen.

3 gedachten over “Geïnspireerd”

  1. 365 dagen succesvol vind ik heel interessant. Welke ik ook via fb volg is omdenken. Zij posten regelmatig quotes waarbij je op een andere manier naar problemen leert kijken. Met dat beetje omdenken lijken problemen ineens niet meer zo groot te zijn. Vooral het omdenken door kinderen is inspirerend :)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s