Lieze leeft

Vakantie

Dat heb je dan, als er iemand extra is in je leven die tijd vraagt. Je hebt minder tijd voor andere dingen, zoals bloggen bijvoorbeeld. Al is het niet alleen het nieuwe vriendje dat aandacht heeft gevraagd. Ik had namelijk vakantie afgelopen week (als de juffrouwen dat mogen, dan ik ook). Mijn dagelijkse ritme was dan ook een beetje verstoord en het was soms al een hele prestatie om blogjes te lezen, laat staan er zelf eentje te schrijven. Maar ik heb er wel weer zin in. En ik neem terug de draad op met een plogje.

Ik had echt wel een zalige vakantie. Ze zat helemaal vol, maar ik heb er van genoten en hoop dat de batterijtjes terug zijn opgeladen om aan een druk najaar op het werk te beginnen.

Het begon aan de zee. Vorige week trokken we naar de kust. En we hadden er geen beter weekend kunnen uitkiezen, het weer was zalig! En naar de zee gaan, dat is sowieso toch altijd een beetje vakantie.

WP_20151031_003 (2)InstagramCapture_6f01be70-90d4-4eb8-b7bc-aec7e6b17b36

Dinsdag was het de beurt aan quality time met mijn beste vriendinnetje: shoppen in Wijnegem! We kwamen allebei met volle zakken thuis en waren zo druk met winkelen dat er geen tijd was om foto’s te nemen. Maar voor ik naar Wijnegem vertrok, ging ik nog snel mijn fiets ophalen aan het station. En die was een beetje versierd.

InstagramCapture_40510a0a-dc98-4552-8bb7-bec671edb7de

Woensdag ging het opnieuw richting Antwerpen. Deze keer was de boekenbeurs aan de beurt. Het was jaren geleden dat ik daar nog was geweest, maar lezen doe ik nog altijd heel graag, dus ik kon er wel mijn hartje ophalen. Ook daar was de buit dus weer groot.

InstagramCapture_56bd7526-79a7-4c84-9096-55fe5858c174

Maar donderdag was veruit de speciaalste dag van allemaal. Mijn zusje trouwt namelijk volgend jaar en ik ben haar getuige. En één van mijn taken als getuige was dus om mee haar kleed te gaan kiezen. Uiteraard hadden we mama er ook graag bij gehad, maar die zal ongetwijfeld van hierboven gezien hebben hoe goed haar dochter heeft gekozen en hoe ze zal stralen op haar trouwdag volgende zomer.

Phototastic-5_11_2015_cb322ff6-5c98-4ee5-a86a-e7f6f8705848

Maar goed dat er ook nog een vrijdag en een weekend waren om het huishouden en de boodschappen te doen, zodat ik helemaal klaar ben om aan de nieuwe werkweek te beginnen morgen.

Een gedachte over “Vakantie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s