Lieze leeft

Dag 2015

Gelukkig  nieuwjaar iedereen die hier komt lezen! Blij om aan een nieuw jaar te kunnen beginnen. Niet dat 2015 zo slecht was (slechter dan 2014 kon ook niet). Maar ik ben er van overtuigd dat 2016 nog veel meer mooie dingen zal brengen.

Sinds een jaar hing hier aan de muur en in mijn banner mijn vision board te blinken. Zo kon ik telkens herinnerd worden aan wat ik wou bereiken vorig jaar. Nu nog even tijd maken voor een terugblik en dan ben ik helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

Ik wou heel graag iemand leren kennen. Daarvoor moet je je natuurlijk openstellen. Ik ging op een aantal dates, durfde het zelfs aan om een profiel te maken op Tinder en vond uiteindelijke het vriendje. Soms overvalt me de schrik nog wel eens of het nu wel allemaal goed zal gaan (bagage uit het verleden, weet je wel), maar laat ons hopen dat het effectief een blijvertje is.

Ik werkte ook weer heel wat aan mezelf. Iets dat ongetwijfeld mijn leven lang het geval zal zijn. Ik leerde mezelf beter kennen en durfde meer aan te geven als het niet zo goed gaat. Ik probeer ook elke keer weer positief te denken en de goede dingen te zien. Hierin heb ik de laatste jaren echt al een hele weg afgelegd. Ik ga dan ook verder op hetzelfde pad.

Begin 2015 kickte ik af van de suiker. Ik hield het de hele maand vol, maar ben ondertussen al heel erg vervallen in oude gewoontes. Enerzijds omdat ik het moeilijk vond om vol te houden, anderzijds omdat ik er niet de verwachte extra energie van kreeg. Daar bleek een onderliggende reden voor te zijn die nu is opgelost, dus misschien moet ik het nog eens opnieuw proberen. Fit ben ik nog niet en slapen is soms ook nog een probleem, maar ik maak goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Elk jaar weer neem ik me ook voor om creatief te zijn en veel dingen te doen. En elke keer opnieuw raken een aantal dingen als snel op de achtergrond omdat ik er geen tijd voor maak of het te druk is op het werk met andere dingen. Starten met de naaicursus lukte ook in 2015 weer niet (al heb ik wel een paar keer mijn machien boven gehaald). Ik las ook weer meer. Ik verkocht voor het eerst in mijn leven wat dingen op 2e hands. En uiteraard is starten met een blog wel gelukt.

Ondertussen is het 2016 en is het tijd voor nieuwe doelen en verlangens. Hopelijk om ze allemaal waar te maken dit jaar.

3 gedachten over “Dag 2015”

  1. Het is altijd goed om doelen te stellen, zolang je inderdaad simpelweg gaat proberen ze te halen en dat het ook geen drama is als het niet lukt. Ik ben altijd een held om het te zien als falen. Dat wil ik dit jaar dus niet doen. Ik doe wat ik kan en wat niet lukt, proberen we volgend jaar gewoon nog een keer. Veel succes met jouw doelen en uitdagingen. Een mooi 2016!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s