Lieze leeft

Verwend

Met de feestdagen lagen er heel wat cadeautjes onder de kerstboom. Zo kreeg ik een boek over bloggen, veel lekkere dingetjes om te snoepen, een bon om nog te gaan shoppen, een leuk uitstapje en een centje voor mijn spaarpot. Uiteraard ben ik hier heel blij mee, maar voor mij was het nog niet genoeg. Ik heb mezelf namelijk ook nog even verwend met een aantal extra pakjes.

Ten eerste staat mijn nieuwe zetel eindelijk te blinken. Ik schreef een hele tijd geleden al dat mijn zetel eigenlijk toe was aan vervanging. Ik kocht hem meer dan 7 jaar geleden toen ik voor het eerst alleen ging wonen. Niet te duur, dus hij heeft goed dienst gedaan. Maar nu kon ik de verleiding toch niet meer weerstaan. En ik ben er echt superblij mee. Voor 1 stukje ontbreekt de hoes nog en als je goed kijkt zie je de oude zetel nog op de achtergrond (die moet nog een nieuw huisje krijgen), maar mijn living ziet er ondertussen wel al helemaal anders uit.

WP_20160108_001

Net kreeg ik dan een mail dat een ander pakje dat ik heb besteld ook is aangekomen. Eentje om te helpen met mijn goede voornemens. Ik wou immers weer wat meer de fiets nemen naar het werk of het station. Wat me nu vaak tegenhoudt, is dat ik altijd met mijn laptop moet sleuren. Ik zit namelijk niet elke dag op hetzelfde kantoor, dus die moet uiteraard mee. Niet zo handig in mijn hele mooie maar niet op de fiets afgestemde tas die ik nu heb. Met de nieuwe tas die ik besteld heb, zou dat geen probleem meer mogen zijn en heb ik geen excuus meer.

En ik denk dat ik me in de loop van de maand nog één ander dingetje cadeau ga doen. Maar daarover later meer.

Mezelf goed verwend, toch? Eindejaarspremie goed besteed denk ik dan.

Een gedachte over “Verwend”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s