Lieze checkt in

Lieze checkt in #2

lieze

Het was een drukke week, eentje waarin ik minder blogde als ik zou willen, maar waarin ik me uiteraard wel aan mijn goede voornemen houd om elk weekend deze rubriek te brengen.

Toppertje 

Toen ik maand na een avondsessie op het werk naar huis reed, zag ik een vallende ster. Dat op zich was natuurlijk al heel mooi, maar wat volgde was nog veel mooier. Ik had namelijk even tijd nodig om te bedenken wat ik wou wensen. Uiteindelijk vond ik natuurlijk iets, maar beseffen dat ik niet direct als een gek begon te wensen dat ik gelukkig zou mogen worden, maar dat ik eigenlijk al best gelukkig ben, dat was echt een mooi moment.

Floppertje 

De reorganisatie op het werk is zeker een uitdaging, maar het is ook behoorlijk vermoeiend. Want om iets nieuw in te stellen, is er een omschakeling nodig en heel wat vergaderen. Ik merkte dan ook dat het heel wat vroeg deze week, dat ik behoorlijk moe was en donderdag werd ik geveld door migraine waardoor mijn goede voornemens om te sporten in het water vielen.Gelukkig is dit maar een overgangsperiode en valt de planning hopelijk snel in de plooi.

Complimentje

Voor een project dat op mijn werk loopt, vroeg ik aan een ex-klant om een kleine getuigenis te schrijven. Het werd geen korte getuigenis, maar een doodeerlijk blogartikel over haar ervaringen en heel wat complimenten mijn richting uit. Daarvoor doet een mens het dus, om mensen zo te kunnen helpen.

Afbeelding van de week

Ik weet niet hoe lang ik naar Home and Away kijk, maar als ik zeg 20 jaar, dan zal ik er niet ver naast zitten volgens mij. En dat is dus vandaag nog altijd 1 van mijn guilty pleasures. Het staat standaard geprogrammeerd om op te nemen en als ik een paar keer niet heb kunnen kijken, dan wordt er in het weekend tijd vrijgemaakt om bij te kijken. Sinds deze week is het er weer, na een zomerstop van zo’n 2 maanden. Ook een toppertje voor mij deze week dus.

homeandawaylogo2015

Een gedachte over “Lieze checkt in #2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s