Lieze leeft

5 dingen die je nog niet over mij wist

Wat een mens menselijk maakt zijn de kleine dingetjes. Iedereen heeft ze, maar er wordt soms liever niet over gesproken. Maar nu ga ik dat wel eens doen, want eigenlijk is het toch wel leuk om de kleine kantjes van iemand te leren kennen. Hier gaan we.

 1. Na mijn studies begon ik stilaan mijn haar te laten groeien, met het idee dat ik toch wel mooi lang haar wou als ik zou trouwen. Ondertussen zijn we heel wat jaren verder, is er nog geen sprake van trouwen maar mijn lange haar wil ik toch niet meer afgeven, ook al heb ik er dan soms wel eens last van (de badkamervloer ligt vol haar, ik hang soms ineens vast door mijn eigen haar, zo’n dingen).
 2. Als ik het lastig heb, dan zet ik me voor tv en kijk naar de foutste dingen eerst. ‘Say yes to the dress’ staat vaak op nummer 1. Want wat is er beter om jezelf terug op te peppen als je je zielig en alleen vindt omdat je nooit getrouwd bent geraakt, dan kijken naar andere mensen die wel gaan trouwen.
 3. Ik kan niet maar een stukje van mijn huis poetsen. Als ik maar 1 kamer doe, dan voel ik me ongemakkelijk tot ik de rest ook gedaan heb. Voordeel is wel dat ik meestal een heel proper huisje heb.
 4. Ik lees heel graag maar laat alle boekenhypes aan me voorbij gaan: Harry Potter, Twilight, Fifty Shades, nog geen enkel boek van gelezen (en geen enkele film gezien).
 5. Ik eet nooit champignons. Ik krijg er geen allergische reactie van, maar wel buikpijn, dus blijf ik er mooi vanaf. Of zou het psychologisch zijn, want komaan, die dingen zijn toch echt vies ook.

 

 

 

10 gedachten over “5 dingen die je nog niet over mij wist”

   1. Het meisje in de trein bv…vond het redelijk cliché, maar het werd zo opgehemeld :( heb het snel doorverkocht!

    Like

 1. Van de ‘hype’ boeken heb ik alleen Het Smelt gelezen en de twee eerste van Griet Op de Beeck. Geen van hen kon mij bekoren.
  Wat poetsen betreft … ik heb er echt geen last van als er wat stof ligt tussen de poetsbeurten van mijn poetsvrouw in. Ik heb het dan weer wel moeilijk met rommel.

  Like

 2. Harry Potter, Vijftig Tinten grijs, Twilight,… Ik heb ze allemaal wél gelezen.
  Zoveel mensen hebben er een mening over, zonder de boeken gelezen te hebben. Ik vind dat je het minstens moet proberen, vooraleer er een mening over te hebben…

  Like

  1. Ik wil zeker niet zeggen dat ik ze niet goed vind hoor, dat kan ik pas zeggen als ik ze gelezen heb. Maar iedereen heeft natuurlijk een voorkeur van genre dus op basis daarvan kies ik vaak wat ik lees.

   Like

 3. Lijkt me heerlijk om mijn hele huis eens in 1x te kunnen poetsen! Maar voorlopig zal ik het nog in gedeeltes moeten doen, met de kleintjes om me heen. Die laten me niet uren achter elkaar poetsen.. 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s