Lieze checkt in

Lieze checkt in #6

lieze

Soms is een week een hele gewone week, zonder echte ups en zonder echte downs en kabbelt het leven gewoon wat verder. Maar er zijn altijd lichtpuntjes te vinden. Dus hier gaan we.

Toppertje 

Ik heb dit jaar voor het eerst een abonnement op het cultureel centrum hier. Voor de zomer maakte ik mijn lijstje op en vrijdag was de eerste voorstelling van dat lijstje. We gingen naar Ragus kijken en luisteren, Ierse volksmuziek en dans. Ik heb al lang een zwak Ierland  en ik heb er ook nu weer heel erg van genoten. En dat geRiverdance, het blijft super indrukwekkend hoe snel die benen bewegen.

Floppertje 

Ik werkte deze week nog eens een dagje thuis. Waar ik dacht dat ik heel veel gedaan ging krijgen omdat ik dan kon doorwerken zonder afspraken, lukte dat eigenlijk helemaal niet. Concentratie nul en te veel afleiding. Het is nog wat zoeken, thuis werken maakt dat ik geen tijd kwijt ben met woon-werkverkeer, maar ik merk toch dat ik beter werk met mensen rond me en af en toe een babbeltje met de collega’s. Hebben jullie goeie thuiswerktips?

Complimentje

Onze nieuwe rollen op het werk zorgen nog steeds voor heel wat werk. Maar soms zorgen ze ook voor heel wat onduidelijkheid. En daar houd ik niet van. Dus vroeg ik mijn baas om een gesprek om die onduidelijkheid uit te klaren. Het helderde heel wat op en ik krijg week na week meer het gevoel dat ik echt een waardevolle bijdrage kan leveren. Iets wat ik in een job toch wel belangrijk vind.

Afbeelding van de week

Ik schreef deze week nog eens over daten. Daar wel ups en downs. En in dat kader raakte deze woorden me gisteren heel erg. Het kan dan soms wel zo vanzelfsprekend lijken, als je het niet hebt, weet je pas echt hoe belangrijk het is.

bf4849c3a93b467d6346175e5fd5afde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s