Lieze checkt in

Lieze checkt in #8

lieze

Het werd onverwacht een behoorlijk hectische week, met een agenda op het werk die veranderde en het openbaar vervoer dat niet echt wou meewerken. Mijn lange weekend om wat te bekomen was dus helemaal welkom.

Toppertje 

Een lezing over stress en veerkracht, dat stond deze week op het programma. Ik ging luisteren naar Elke Geraerts, die een boek heeft geschreven over Mentaal Kapitaal en die heel wat tips had om stress en burn-out te voorkomen. Het ging over konijnen en olifanten, en over hoe je niet van X naar Y moet gaan, maar Z moet zoeken. Heel interessant allemaal. Ik kocht na afloop ook haar boek en ben heel benieuwd.

Floppertje 

Ik zit de laatste tijd nogal vaak in Antwerpen voor het werk. Soms ben ik heel moedig en neem ik de auto, maar de files op de E313 lopen toch wel echt de spuigaten uit, dus meestal neem ik de trein. Die was deze week echter ook niet mijn beste vriend. Maandag had ik het aan mezelf te danken, ik was gewoon te laat op het werk vertrokken, dus moest op de volgende trein wachten. Dinsdag vertrok ik goed op tijd en nam de bus naar het station omdat het zo regende. Halverwege had de bus panne, dus toch te laat en trein gemist. Om tenslotte vrijdag perfect op tijd in het station aan te komen en op het bord te zien staan dat de trein een half uur vertraging had. Grrrr.

Complimentje

Door een contact dat ik deze week had (de details ga ik hier niet open en bloot vrijgeven, sorry), merkte ik hoe goed ik mezelf de laatste jaren heb leren kennen en dat ik ondertussen behoorlijk goed weet wat ik wil. Uiteraard kom ik nog wel eens valkuilen tegen, maar deze week lukte het mij om er niet meer in te trappen.

Afbeelding van de week

Oh wat is Netflix toch een vreselijke uitvinding. Ik maak me geregeld schuldig aan bingewatchen en deze week was dat bij The Missing. Blijkbaar ooit al in België op tv geweest, maar ik heb het toen niet gezien. Ondertussen heb ik dat dus goedgemaakt en ik vond ze echt goed, ook al blijven er nog wat vragen over op het einde. Aanrader dus!

download

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s