Lieze checkt in

Lieze checkt in #11


Ik had dan vorige week wel vakantie, het lange weekend was meer dan welkom want de afgelopen week was echt super druk. Ondertussen ben ik weer wat bijgeslapen en kan ik er hopelijk weer tegen.

Toppertje

Ik val een beetje in herhaling, maar ik haal er hier toch Ish weer bij. Afgelopen zondag kwam hij spreken in het cultureel centrum en ik besloot nogal last minute om toch maar eens te gaan luisteren wat hij te vertellen heeft. Ik heb het mij geen moment beklaagd. Want die man is echt een verteller. Over zichzelf, over zijn boeken, over maatschappelijke thema’s. Ik ben duidelijk nog altijd fan.

Floppertje
Ik word oud. Dat merkte ik nog maar eens toen ik deze week 2 keer pas na middernacht in mijn bed lag, maar wel gewoon moest opstaan om te gaan werken de dag erna. Zelfs cafeïne kon me donderdagavond niet meer wakker houden.

Complimentje

De beste plaats om frustraties de vrije loop te laten? In de auto. Je kan daar eens goed hard roepen en tieren zonder dat iemand het hoort. Nu is de auto ook vaak een plaats waar frustraties ontstaan, want die files in ons landje, niet van de poes. Ik heb deze week heel veel kilometers gaan en ben super rustig gebleven. Kon ik nog wat radio luisteren over de presidentsverkiezingen, beetje meezingen, de dag al wat achter me laten voor ik thuis kwam. En geen enkele keer geroepen of getierd.

Afbeelding van de week

Ik las deze week de opvolger van ‘Voor jou’ van Jojo Moyes. En hoewel de meningen een beetje verdeeld zijn, vond ik hem toch wel weer heel mooi. Kon niet wachten om verder te lezen. Fantasie is 1 ding, maar ik vind het toch leuk om ook echt te kunnen lezen hoe het met een personage verder gaat.

download

2 gedachten over “Lieze checkt in #11”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s