Lieze blogt, Lieze leeft

Mijn favoriete Facebook-pagina’s

Ook al wordt wel eens gezegd dat Facebook op z’n retour is, vind ik het toch nog altijd leuk om daar te vertoeven. Het hoort vaak nog bij het ochtendritueel om toch even te kijken wat er op Facebook gebeurd is met mensen die dichtbij en een beetje verder weg van me staan. Ik volg ook een aantal pagina’s, niet zo heel veel, want wie heeft daar de tijd voor, maar een aantal mensen of organisaties zijn nu eenmaal echt interessant of amusant om te volgen. Ik zet mijn favorieten op een rijtje.

ish

Als je de laatste tijd nog blogjes van mijn hebt gelezen, dan is deze eerste geen verrassing want dan weten jullie al dat ik helemaal fan ben van Ish. Ik hou van zijn quotes en van hoe hij heel veel mensen bij zijn pagina weet te betrekken. En elke dag wenst hij mij een fijne dag toe, het mag dan een beetje algemeen zijn, maar wil niet iedereen dat graag eens horen?

charlie

Jozefien van Charlie kwam ooit bij mij op gesprek op het werk en sindsdien ben ik volger van dit mooie online magazine. No nonsense, interessante topics die aan het denken zetten en met aandacht voor de echte dingen. Ik klik heel vaak door op hun artikels als ik die zie op hun Facebookpagina omdat ik ze echt interessant vind. Een aanrader voor iedereen (en vooral de sterke vrouwen).

tom-helsen

De levenslessen van Tom Helsen, hij weet ze nogal te brengen. Niet belerend of zo, maar met een flinke dosis humor. Die man schrijft natuurlijk teksten als broodwinning, maar hij kan dingen soms echt zo verwoorden dat ik in een deuk lig, maar toch bijleer of bij dingen stil sta. En zijn muziek vind ik ook best leuk.

leve-lieze

En als we dan toch bezig zijn, maak ik ook nog even reclame voor mijn eigen pagina. Ze is nog helemaal nieuw, want lange tijd vond ik niet dat ik eentje nodig had. Maar in alle boeken en cursussen over bloggen wordt daar zo op gehamerd, dat ik toch overstag ging. Heb je dus zin om af en toe een kijkje achter de schermen te krijgen of wat meer van me te weten te komen, dan ben je uiteraard vrij om mij ook daar te volgen.

Hebben jullie pagina’s die jullie trouw elke dag bekijken en die ik misschien nog niet ken? Of is bij Facebook bij jullie weldegelijk al passé?

3 gedachten over “Mijn favoriete Facebook-pagina’s”

  1. Volgens mij gebruikt Facebook andere algoritmen dan vroeger, en veel dingen krijg je dan vaak ook niet te zien. Ik volg alleen nog dingen waar ik meldingen van krijg, of op de bus scroll ik snel eens door mijn newsfeed. Instagram vind ik veel leuker eigenlijk…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s