Lieze checkt in

Lieze checkt in #12


Vandaag wordt een dag in het teken van bloggen, want ik ga met een aantal andere bloggers brunchen. Vorige keer was dat heel gezellig, dus voor herhaling vatbaar. Maar eerst zelf nog even bloggen.

Toppertje

Sommige vrienden zie je vaak, andere heel wat minder. Maar als je elkaar dan ziet, is het altijd wel weer fijn. Deze week sprak ik af met 2 vriendinnetjes die ik wel geregeld hoor maar minder vaak zie. Een beetje om nog om onze verjaardag te vieren maar vooral om bij te praten.Het werd heel gezellig en het was fijn om nog eens met mensen te praten die in hetzelfde schuitje zitten en weten wat het is om vrijgezel en kinderloos te zijn.

Floppertje
Deze week belandden zowel mijn nonkel als het baby’tje van een vriendin in het ziekenhuis. Beiden gelukkig zonder dramatische afloop, maar uiteraard helemaal niet fijn. En het brengt ook weer herinneringen terug aan de ziekenhuisperiode van mama.

Complimentje

Soms is het grootste compliment dat je gewoon de week bent doorgeraakt. Het was weer superdruk op het werk en ik geraak een beetje ondergesneeuwd. Tijd voor een actieplan. Gisteren eens goed gebleit en mezelf getrakteerd op een bad met heel veel schuim om te ontspannen en dat kan een mens echt wel ontspannen.

Afbeelding van de week

Ik heb er eigenlijk geentje. Een van mijn doelen dit jaar was om meer foto’s te nemen, maar dat ben ik de laatste weten heel erg aan het verwaarlozen. Nu ja, als je bijna alleen maar aan het werken of rusten bent, dan is er weinig fotogeniek materiaal voorhanden. Maar ik beloof hier nu plechtig dat ik er weer werk van ga maken.

Als ik het zo lees, is mijn weekoverzicht ongeveer even saai als mijn week zelf. Maar wat wil je. Opstaan, werken, moe thuiskomen en geen zin meer hebben in iets anders en de volgende dag hetzelfde. Tijd om daar verandering in te brengen?

Wat doen jullie in weken waarin je dreigt te verdrinken? Alle tips zijn welkom.

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #12”

  1. Leuk om even een update te lezen van jouw kant! En je vraag.. Ik zit nu midden in een verhuizing, mega druk op werk.. Dus de afgelopen weken en vooral aankomende week gaan heavy worden. Wat ik dan doe? Zoveel mogelijk dingen die ik leuk vind. Op de momenten dat ik even vrij heb lekker genieten van thee en mijn gedachten. Of van thee en een toffe serie of spannend boek. Of ik ga lekker even wandelen, ook al is het maar eventjes.. Succes!<3

    Like

  2. De boel een beetje de boel laten, ’s avonds niet teveel willen doen, die strijk loopt niet weg. Op de bank met geliefde, mok thee en bijpraten!
    Hoe orgabiseer je zo’n brunch met zoveel bloggers en wie nodig je dan uit? Gewoon nieuwsgierig 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s