Lieze blogt

Bloggers zijn fijne mensen

Spannend hoor, zo afspreken met andere bloggers, waarvan je sommige wel al leest maar nog nooit iemand in levende lijve hebt gezien. Vorige week deed ik het toch. En al was het eerst wat onwennig, al snel werd er heel wat getaterd, wat had je anders verwacht van 19 vrouwen die altijd wel iets te vertellen hebben. Waar onze band eerst alleen bloggen en deelname aan de Meststoffen cursus was, hadden we op het einde van de middag al heel wat andere dingen van elkaar ontdekt.

mest

Doordat mijn leven een beetje chaotisch is op het moment, had ik niet de tijd genomen om een verslagje te schrijven. Maar een aantal dames deden dat wel, dus ik leid jullie graag naar hun blogs om te lezen hoe het er aan toe ging. En misschien komen jullie op die manier nog een aantal leuke blogjes tegen die jullie nog niet kenden.

Veel plezier met ontdekken:

 • Anske, die me vol bewondering deed staan, want wat een mooi jasje had ze aan, helemaal zelfgemaakt. Jaloers!
 • Bibiane, die al 3 uur naast me zat voor ze besefte dat ze al een tijdje mijn blog volgt.
 • Gerhilde, die het hele gebeuren organiseerde en daar nog eens een dikke dankjewel voor verdient.
 • Inne, die haar kat niet bijhad bij de meeting maar haar wel een hoofdrol geeft in haar verslag. Is een kat hebben dan toch echt een bloggerscliché?
 • Kathleen, de eregaste die niet graag eregast werd genoemd maar dat heimelijk toch in haar blogpost wou gezegd hebben ;-)
 • Kelly, die me al heel wat groene inspiratie heeft gegeven via haar blog.
 • Sabrina, die op gebied van foto’s net dezelfde inspiratie had als ik en we dus zo ongeveer hetzelfde deelden op Instagram. Great blogminds think alike!
 • Stephanie, die zo graag bij de blogmeeting wilde zijn dat ze er zelfs haar vriend voor opsloot thuis.
 • Caroline, Cathy, Kelly, Mieke, Saar, die een beetje te ver van mij zaten om een babbeltje mee te doen, dus waar ik een herkansing voor nodig heb bij de volgende gelegenheid.
 • En Joke, Marieke, Patricia, Sofie en Tine  die niet over onze meeting schreven, maar wel heel wat anders te vertellen hebben.

Wij maken alvast plannen voor een volgende keer. Zondagse gezelligheid kan er immers altijd wel in.

12 gedachten over “Bloggers zijn fijne mensen”

 1. Ik vind het heel tof om je eens in het echt gezien te hebben! En nu ik dat beschamend moment van mij herlees, moet ik denken aan zo’n tussenclip bij Spongebob (“3 hours later”) :)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s