Lieze blogt

Bloggerdibloggity

Binnen de uitdaging van 40 dagen bloggen moeten we niet helemaal van niets beginnen. Kathleen van Verbeelding gaf namelijk een lijst van mogelijke onderwerpen. Sommige dingen op dat lijstje had ik zelf al in mijn hoofd en over sommige dingen heb ik al geschreven. Zeker als ik naar het lijstje onderwerpen rond bloggen kijk. Maar aangezien jullie nog niet allemaal sinds het begin meelezen, haal ik een aantal van die blogposts gewoon nog eens boven met de topics van Kathleen in het achterhoofd.Waarom ben je ooit begonnen met bloggen en waarom blog je nu nog altijd?

De reden dat ik er mee ben begonnen is uiteraard niet veranderd sinds ik er een jaar geleden als eens over schreef. Ik schreef er al eens over in Waarom ik blog en Waarom ik LeveLieze ben. Iets ouder is Gij zult bloggen, waarin ik ook al vertelde over wat ik met mijn blog wou bereiken.

Waarom ik het nu nog altijd doe? Omdat het leuk en er leuke dingen uit voortvloeien, zoals je kan lezen in Als ik 1 persoon kan raken. Na mijn blogpost over boeken van Lemniscaat kreeg ik trouwens een mailtje van iemand die daar werkt en volop bezig is om terug een club te maken, zo tof.

Zet eens een andere blogger in de bloemetjes

Bloggen zorgt voor veel leuke contacten, sommige in het echt, sommige enkel digitaal. Dat ervoer ik vroeger al, kijk maar bij Blogvriendinnetjes. Ondertussen zijn er weer heel wat andere blogs bij gekomen die ik graag lees. Misschien moet ik maar eens werk maken om daar een blogpost aan te wijden. Ik heb ook al andere bloggers ontmoet op de Meststoffen meetup en dat zijn stuk voor stuk allemaal dames met een toffe blog. Een aantal van hen doen ook mee aan 40 dagen bloggen. De links naar hun plekje vind je in Bloggers zijn fijne mensen.

Wat zit er in jouw bloggersgereedschapskoffer?

Eerlijk? Heel weinig. Ik doe maar wat en gebruik amper tools en plugins. Al vind ik het wel fijn om af en toe eens over bloggen te lezen en bij te leren. De Meststoffencursus is nog altijd een geweldig cadeau dag ik heb gekregen. Wat ik daar aan had lees je in Ik blog er op los. Ik vulde ook al eens een tag in over bloggen die je vindt bij Het leven van een blogger.

Hoe ga je om met negatieve commentaren?

Daarover schreef ik heel recent nog in Rotreacties. Gelukkig heb ik hierrond geen regels nodig en hout vasthouden dat dat ook niet nodig zal zijn in de toekomst.

Wat zijn je populairste blogberichten allertijden?

Ik dacht me hier snel af te maken door even de link te posten naar de beste berichten van 2016, maar nu ik mijn statistieken nog even bekijk, merk ik dat er in 2017 ook al een aantal goede scoorders tussen zitten. Binnenkort misschien toch maar eens een nieuw overzichtje maken.

40 dagen bloggen zorgt in ieder geval voor veel plezier in het schrijven. Ik ben echt blij dat ik de uitdaging ben aangegaan.

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Bloggerdibloggity”

    1. Ik heb in het weekend vooruit geschreven voor de hele week, anders zou het nooit lukken. En het is nog te zien of dat de volgende weken blijft lukken. Maar met zen beetje motivatie onderling komt dat wel goed.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s