Lieze checkt in

Lieze checkt in #28

img_0025

Toppertje

Zo’n 14 jaar geleden begon ik aan mijn licenties en leerde ik in mijn keuzerichting een aantal mensen kennen die mijn studietijd een stukje aangenamer maakten. En ook al zijn we ondertussen al lang afgestudeerd en wonen we ver uit elkaar, om de zoveel tijd maken we nog eens een afspraak om bij te praten. Gisterenavond was het zo ver. Eerst samen eten en dan samen heerlijk ontspannend in de jacuzzi gedoken (als iemand van ons die heeft staan zouden we gek zijn om daar niet van te profiteren, toch?).

Floppertje

Ofwel heb ik wat te veel gegeten deze week, ofwel was ik iets te enthousiast bij het paardrijden. Resultaat was in ieder geval dat ik uit mijn broek scheurde. Gelukkig scheurde ze aan de binnenkant en zat ik nog niet in mijn bloot gat op mijn paard. Eén van de dagen dus maar eens naar de winkel om een nieuwe te kopen (en ik heb ook gisteren maar geen dessert meer gegeten).

Complimentje

Ik schreef eerder deze week over iemand op het werk die veel voor mij heeft betekend. Ze kondigde een paar weken geleden aan dat ze ergens anders gaat werken en ik greep die gelegenheid aan om haar ook effectief te laten weten hoe dankbaar ik haar ben. Ik deed het niet om een complimentje te krijgen, maar het was uiteraard wel fijn om te horen hoe leuk ze mijn kaartje vond. Eigenlijk zouden we dat veel meer moeten doen, mensen laten weten wat ze voor ons betekenen.

Afbeelding van de week

Nog iemand zo blij om terug mooie blauwe lucht te zien deze week? Ik anders wel. Hopelijk mogen we nog veel van die mooie lentedagen verwachten. Ik bracht daarstraks bloemetjes mee om de lente nog wat te stimuleren en ik begin zin te krijgen om aan de grote schoonmaak te beginnen.

img_0236

2 gedachten over “Lieze checkt in #28”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s