Lieze blogt, Lieze leeft

40 dagen bloggen

Gisteren, dinsdag, kwam er geen blogpost online. Niet omdat ik geen inspiratie had, maar om me klaar te maken voor een zot project. Samen met een aantal anderen ga ik namelijk de uitdaging aan om 40 dagen te bloggen tijdens de Vasten. Ontdek vooral samen met mij of dat gaat lukken of niet.

02-40dagenbloggen

Het begon als een gek idee van Katheen van Verbeelding in de Facebookpagina van de Meststoffen cursus die ze heeft geschreven. Al snel waren er een aantal enthousiastelingen en ik sloot me graag aan. Ik had namelijk voor mezelf een aantal uitdagingen voor 2017 en eentje daarvan was een maand lang elke dag schrijven (nog niet helemaal hetzelfde als elke dag bloggen). Ik ben dan maar ineens op de kar gesprongen, want met motivatie van de andere deelnemers zal het ongetwijfeld toch een beetje makkelijker worden.

In de uitdaging zitten een aantal tips over topics om over te schrijven en ik had ook nog wel wat ideeën klaar staan. Moesten jullie nog geweldige tips hebben dan laat je het maar weten. De voorbije jaren vulde ik de Vasten ook al in op mijn eigen manier. Twee jaar geleden ging het over positiviteit, vorig jaar was het overleven zonder chocolade. Benieuwd of dit een moeilijkere opgave zal worden dan dat lekkere goedje laten staan. Gelukkig zijn er ook in de Vasten snipperdagen. Normaal op zondag, maar dan hou ik me vast aan de Lieze checkt in berichtjes. Wanneer mijn snipperdagjes vallen zal ik dus nog wel zien.

Jullie zien me hier de komende tijd vaak verschijnen. Laat gerust iets weten als je ook meekomt, dan kunnen we elkaar motiveren en inspireren. Veel succes alvast!

 

17 gedachten over “40 dagen bloggen”

  1. Wat fijn dat jij ook meedoet! Ik ga naast 40 dagen bloggen ook een poging ondernemen om geen koekjes meer te eten. Geen idee van of beide me gaan lukken, maar we zien wel :-)

    Like

  2. Ik ben heel erg benieuwd naar je invulling van deze 40 dagen bloggen! Andere jaren heb je al laten zien dat je het kon, dus dat zal nu vast goed komen. Ik zal regelmatig komen lezen!

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik volg het graag, welke ideeën hier zoal uit zullen voortvloeien. Zelf doe ik niet mee, ik volg liever m’n eigen ritme zonder dat het geforceerd wordt. Wens jou in elk geval veel succes en vooral veel inspiratie toe Lieze.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s