Lieze checkt in

Lieze checkt in #27

img_0025

Toppertje

Er werd deze week voor mij gevochten. Ik had namelijk afgesproken met mijn beste vriendin om bij te praten, maar haar dochter vond dat ik ook haar beste vriendin was dus wou graag mee. Deze keer won de mama en gingen we een wijntje drinken, maar binnenkort maak ik voor het kleine vriendinnetje ook nog eens met heel plezier tijd. Ik kreeg trouwens nog eens lof over mijn blogpost die ik schreef over onze vriendschap, heel leuk om te horen dat zij het zo geapprecieerd heeft.

Floppertje

Ik ging deze week een beetje in vakantiemodus op het werk. Ik moest wel gaan werken, maar het was gelukkig wat rustiger met telefoons, mails en afspraken. Probleem was dat ik vrijdag blijkbaar iets te veel in die modus zat, want ik was gewoon een afspraak totaal vergeten. Even paniek dus, toen er onverwacht iemand op kantoor aankwam en ik totaal niet voorbereid was. Gelukkig kon mijn klant begrip opbrengen voor mijn vergissing, maar ik voelde me wel even heel lullig.

Complimentje

Eentje voor mij en alle andere deelnemers aan het zotte avontuur van 40 dagen bloggen. We zijn natuurlijk wel nog maar aan het begin, maar het is wel al een leuke ervaring. Zeker omdat er zoveel animo is tussen de andere deelnemers en dat werkt echt motiverend. Heel fijn om te ervaren.

Afbeelding van de week

Ik heb deze week niet echt foto’s genomen om iets noemenswaardig over te vertellen, maar op mijn Pinterest staat deze voor als ik een glimlach nodig heb. Want geef toe, je kan toch niet anders dan glimlachen als je deze foto ziet.

ieaoc
bron: imgur.com

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s