Lieze checkt in

Lieze checkt in #26

img_0025

Wat ben ik blij dat het vakantie is. Niet dat ik ook vakantie heb, maar er zijn eens geen avondactiviteiten van het werk. De week daarna zit wel weer goed vol maar daar ga ik nog even niet aan denken. Nu maar eerst genieten van dat beetje rust. Dadelijk lekker brunchen met de vriendinnen en daarna voorbereiden op een uitdaging die er zit aan te komen.

Toppertje

Ik had vrijdag wel één dagje vakantie. Niet voor iets speciaals, gewoon een snipperdagje. Aangezien het weer er niet helemaal naar was om buiten te gaan, trakteerde ik mezelf op een middagje cinema. Op een avond zou ik dat denk ik niet zo snel durven om alleen te gaan, maar op een vrijdagnamiddag tussen de oudjes was dat geen probleem. Prachtige film gezien trouwens: Lion. Het waargebeurde verhaal over een Indisch jongetje. Vond het echt de moeite.

Floppertje

Geen grote flop deze week, maar nog wel een beetje het dipje dat ik vorige week al noemde. Ik probeer ondertussen om dat terug af te schudden. Het komt altijd wel weer goed, toch?

Complimentje

Ik mocht deze week voor de eerste keer een panelgesprek leiden. In een panel zitten, dat had ik al eens gedaan. Maar het panel voorzitten, dat was toch nog iets anders. En al zeg ik het zelf, ik vond het echt goed gaan. Het publiek was wel niet zo heel groot, maar dat laten we even buiten beschouwing. Goed gedaan van mezelf dus.

Afbeelding van de week

De uitdaging die ik aanga is de volgende: in de vasten 40 dagen bloggen. Het idee ontstond in de groep van de Meststoffen-blogcursus die ik volgde en ik ga proberen mee te doen. Hoe goed het allemaal gaat lukken, dan valt nog te zien, maar ik wil het wel proberen. Binnenkort dus veel schrijfsels hier als alles goed gaat.

02-40dagenbloggen

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #26”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s