Lieze checkt in

Lieze checkt in #15

Na die rustige week van vorige week, was dit echt een helse week. En ik maar denken dat het rustiger zou worden tegen de kerstvakantie. Niet dus, het wordt echt nog een marathon tot aan 23 december.

Toppertje

Mijn weekends zijn vaak nogal rustig, maar dit weekend stond er vanalles gepland. Vrijdag ging ik naar Guga Baul en ik vond zijn show Radio Guga echt goed. Heel hard gelachen en ook wat nostalgie met liedjes uit de oude doos die nog eens voorbij kwamen. Die man kan toch echt wel wat hoor. Gisteren was er een verjaardagsetentje voor een vriendin en kon ik mijn buikje rond eten, zo lekker! En ik mag mijn weekend afsluiten in het gezelschap van Nick en Simon, om nog wat energie op te doen om aan de nieuwe week te kunnen beginnen.

Floppertje

Ik was deze week Chinese vrijwilliger om aanwezig te zijn op een event van het werk. Ik moest gewoon aanwezig zijn om de mensen op te vangen en wat drank in te schenken. Of dat was toch de bedoeling, tot de wet van Murphy toe sloeg want alles wat mis had kunnen gaan, ging mis. Daar sta je dan, als enige om al de shit van een ander op te ruimen. Op zo’n moment staat het huilen je nader dan het lachen. En zelfs geen excuus achteraf van de persoon die verantwoordelijk was voor het feit dat het allemaal mis ging.

Complimentje

Ik denk dat het grootste compliment van de week nog maar eens opnieuw is dat ik het overleefd heb. Ik zit echt een beetje tegen mijn limieten. Maar ik doe het toch maar. En het maakt heel erg duidelijk dat ik goede voornemens moet maken voor 2017.

Afbeelding van de week

Dit filmpje kwam ik deze week tegen op Facebook en ik werd er even stil van. Ikzelf geef geen geld aan het Rode Kruis, maar ik ga wel bloed geven. Dat mag je 4 keer per jaar doen en het duurt ongeveer een half uurtje. Op een jaar tijd kost me dat dus 2 uur. Maar 2 uur. Dat kan toch eigenlijk iedereen missen…

Een gedachte over “Lieze checkt in #15”

  1. Ik werd ook even stil van het Rode Kruis filmpje. Ik koop wel eens wat stickers, en mijn man geeft bloed maar ik denk eraan om ook maar bloed te gaan geven. Kleine moeite die een enorm verschil kan maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s