Lieze checkt in

Lieze checkt in #18

img_0025

Ook in 2017 hou ik deze rubriek in ere. Positiever en dankbaarder zijn stonden immers in mijn meer-lijstje en dan is deze rubriek ideaal om daar even bij stil te staan. Voor ik van start ga, wil ik jullie allemaal een heel mooi 2017 wensen, met veel liefde, vriendschap, warmte en geluk. Dat we samen naar de lichtpuntjes mogen zoeken en er heel veel mogen vinden!

Toppertje

Die aantal dagen vrij deden deugd en waren leuk. Er stond elke dag wel iets gepland in leuk gezelschap: Brussel een beetje meer ontdekken met enthousiaste boekenliefhebbers (met als gevolg dat ik overstag ging voor Goodreads en dus wel veel moet lezen het komende jaar), kerstmarkten en bijpraten met een vriendin, kennismaken met de baby van een vriendin die eindelijk uit het ziekenhuis mocht vertrekken en heel nostalgisch naar de nieuwe Disney film gaan kijken. En gisteren werd het jaar afgesloten met oude en nieuwe vrienden en werd het een leuk feestje.

Floppertje

Wat zegt het cliché over vakanties die je echt nodig had? Juist ja, dat je dan ziek wordt. Ik voelde het op kerstavond al een beetje aankomen en met Kerstmis stond ik op met een kop vol snot, goed verkouden dus. Het kerstfeest pikte ik nog mee, maar maandag heb ik bijna helemaal weggeslapen. Gelukkig was het daarna wat beter zodat ik toch nog van de vakantie kon genieten.

Complimentje

De voorbije jaren vierde ik oudjaar altijd maar heel klein. Het deed me weinig en ik voelde me maar een buitenbeentje tussen alle uitbundig vierende mensen. Dit jaar twijfelde ik ook even, had ik wel zin om echt iets te gaan doen? Want dan sta je daar tussen de koppels en merk je weer even extra hard dat je alleen bent. En toch heb ik het dus gedaan, eerst met een klein hartje, maar ondertussen dus met groot succes.

Afbeelding van de week

 

Dit jaar ga ik mee de uitdaging van de Verbeelding book challenge aan. Vorig jaar wilde ik dat ook al eens, maar toen had ik nog zoveel boeken liggen van de boekenbeurs dat ik mezelf eerst maar eens uitdaagde om die te lezen. Maar dit jaar ga ik er voor. Ik denk niet dat ik er echt over ga bloggen, maar nu heb ik Goodreads om mijn vooruitgang bij te houden natuurlijk. Als je ook meedoet, dan kom ik graag bij je neuzen welke boeken je kiest.

07-bookchallenge

8 gedachten over “Lieze checkt in #18”

 1. Gelukkig maar…dat je deze rubriek behoudt want die is zo leuk om te volgen. Ik deed vorig jaar mee met de Verbeelding Book Challenge en vond dit een leuke ervaring. Een maandelijkse leesupdate blijf ik ook wel posten, zij het wel los van de VBC maar wèl in het kader van andere book challenges ;-). Leuk dat je de uitdaging bent aangegaan voor oudjaar en het vieren met oude en nieuwe vrienden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Altijd naar he, dat ziek worden in vakanties.. Ik heb het ook even gehad, gelukkig een lange vakantie waardoor ik er toch nog van kan genieten. Ik wens je een fijn, gezellig, gelukkig en gezond 2017 toe. Dat je prins op het witte paard (of de kikker die je moet kussen ;-) ) maar langs mag komen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh wat naar dat je ziek werd tijdens je vakantie. Top dat je meedoet met de Verbeelding Book Challenge. Ik nam vorig jaar voor het eerst deel en vond dat wel een fijne ervaring. Dit jaar neem ik ook terug deel en zal ik normaal gezien ook wel terug maandelijkse updates posten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Haha, “met als gevolg dat ik overstag ging voor Goodreads en dus wel veel moet lezen het komende jaar”!
  Veel lezen moet je niet per se op Goodreads, al was het bij mij wel een logisch gevolg van de massa inspiratie die ik er opdoe ;-) Benieuwd ook naar wat je voor de challenge gaat lezen!

  En hoera voor dat complimentje! Dik verdiend!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s