Lieze heeft een doel

2017 wordt meer en minder

1 januari komt dichterbij, dus overal wordt er gesproken over goede voornemens voor het komende jaar. Ik had niet echt goede voornemens voor 2016, ik stelde wel een lijst met doelen op voor het jaar. Dat liep best wel goed en ik dacht even na over een nieuw lijstje voor 2017. Maar eigenlijk heb ik maar één grote wens voor het nieuwe jaar: gelukkig zijn. Dat zit natuurlijk in verschillende dingen, dus geen doelenlijst, maar een intentielijst.

2017

Minder:

zagen en zeuren ♠ energievreters toelaten ♠ twijfelen aan mezelf ♠ meegetrokken worden in negativiteit ♠ tijd verspillen op de computer en voor de tv ♠ snoepen ♠ stressen over dingen die ik niet kan veranderen ♠ op snooze drukken op de wekker ♠ mijn agenda laten bepalen door anderen ♠ afval produceren ♠ frisdrank drinken ♠ opgejaagd worden door files en het verkeer ♠ denken dat het toch niet zal kunnen/lukken ♠ invullen voor een ander♠

Meer:

open staan voor mensen ♥ buiten komen ♥ gezond eten ♥ bewegen ♥ voor mezelf zorgen ♥ lezen ♥ schrijven ♥ dankbaar zijn ♥ nieuwe dingen proberen ♥ uit mijn comfortzone komen ♥ foto’s maken ♥ durven vragen ♥ dichter bij huis werken ♥ aan het milieu denken ♥ genieten van kleine dingen ♥ creatief bezig zijn ♥ spontane contacten met de mensen die ik graag zie ♥ in mezelf geloven ♥ profiteren van het nieuwe kantoor ♥ tijd maken om nieuwe dingen te leren of uit te zoeken ♥ anderen helpen waar ik kan ♥ gerust zijn in mijn nieuwe rol op het werk ♥ nee zeggen tegen anderen als dat ja is tegen mezelf ♥ complimenten geven  ♥ lachen  ♥ vertrouwen hebben in de toekomst ♥

18 gedachten over “2017 wordt meer en minder”

  1. Mooi, zo’n intentielijst. Laat ook een beetje aan het toeval over, dan gebeuren vaak de mooiste en meest onverwachte dingen ;-). Wat komen moet, dat komt. Ik wens jou een jaar toe waarin je zoveel mogelijk hiervan mag verwezenlijkt zien.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s