Lieze checkt in

Lieze checkt in #23

img_0025

Met het risico om nu heel oud te klinken: wat vliegt de tijd toch. Het is al februari! En eigenlijk heb ik het gevoel dat ik deze maand nog niet veel anders gedaan heb dan werken. Toch nog maar eens mijn lijstje met ‘goede voornemens‘ voor 2017 er bij nemen. Nog maar 11 maanden om ze waar te maken.

Toppertje

Begin deze week gingen we op tweedaagse met de collega’s. Om hard te werken uiteraard. Maar we maakten ook veel plezier. De laatste maanden kwamen er een aantal nieuwe mensen bij, dus het was fijn om hen beter te leren kennen en te zien dat ze meer een deel van het team werden. Er werd heel wat werk verzet, maar gelukkig ook veel gelachen. En ik realiseerde me nog maar eens dat het team voor mij toch wel heel veel uitmaakt om mijn job graag te doen.

Floppertje

Weet je wat geen goed idee is? Op maandag veel te laat in uw bed kruipen. Een geval van FOMO op tweedaagse vrees ik. We hadden ‘ avonds samen gequizd en het was daarna nog heel gezellig. Zo gezellig dat ik tot 1 uur bleef zitten (en dan was ik nog niet de laatste). En ik wist eigenlijk toen al dat ik me dat de rest van de weet wat zou beklagen want dan blijf ik de vermoeidheid meenemen. Maar teambuilding is ook fun natuurlijk.

Complimentje

Ik ga het hier niet meer hebben over snot (misschien verdwijnt het dan voor lange tijd), maar ik realiseerde me deze week wel dat ik terug wat meer aandacht voor mezelf moet hebben, genoeg rust en gezond eten. Want zeker dat laatste heb ik de laatste tijd wat verwaarloosd. Mijn winkelkar werd dus dit weekend gevuld met allemaal dingen die goed zijn voor mijn lijf en ik ga heel erg mijn best doen om wat meer te plannen zodat er geen snelle hap tussen komt. De start is in ieder geval gemaakt.

Afbeelding van de week

Jullie zagen het misschien zelf al passeren op social media, maar dit filmpje vond ik wel heel mooi. Een beetje in lijn met ‘Over de streep’ dat een tijdje geleden op VTM werd uitgezonden. Ook al weten we het eigenlijk wel, op dit gebied is een reminder nooit slecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s