Lieze checkt in

Lieze checkt in #19

img_0025

We hebben al weer 1/52e van het jaar er op zitten. Hopelijk hebben jullie het jaar allemaal goed kunnen inzetten. Ik ging vanaf dinsdag weer aan de slag op het werk dus zit alweer terug in het normale ritme, al was het op de baan wel nog duidelijk vakantie. Dat zal volgende week wel anders zijn, zeker als er nog wat winterweer opduikt. Hou het veilig allemaal!

Toppertje

Uiteraard de start in het nieuwe kantoor. Het was vooral nog veel klaarzetten, inladen en uitzoeken, maar het algemene gevoel is zeker positief. De omkadering is dik in orde, er wordt goed voor ons gezorgd en er hangt een leuke vibe. En ook de klanten die al over de vloer kwamen, hadden complimenten over voor de nieuwe kantoren. Iedereen blij dus.

Floppertje

Mijn conditie! Verhuizen van kantoor betekent niet alleen een nieuw kantoor op orde zetten, maar ook de oude kantoren opruimen. Vrijdag gingen we met de grove borstel door alle kasten en stonden er heel veel dozen klaar om te verhuizen naar de andere locatie, het containerpark en de kringwinkel. Maar jongens, ik was echt geradbraakt ’s avonds. Mijn lijf kan echt niet mee bij zo’n dingen, dat is gewoon van een hele week op een stoel te zitten.

Complimentje

Een van de dingen die ik dit jaar wat meer wilde doen, was openstaan voor mensen. Dat hoeven geen grote dingen te zijn en deze week begon ik met wat kleine dingen. Een babbeltje met de onthaalmedewerkster van ons nieuwe kantoor. Over koetjes en kalfjes praten met iemand die ik een beetje ken van vroeger toen ik haar toevallig nog eens tegenkwam. Bij mensen die ik niet zo goed ken had ik nogal snel de neiging om wel vriendelijk goeiedag te zeggen, maar nooit echt een gesprek aan te gaan. Laat ik nu eens kijken welke mooie dingen er op mijn pad komen als ik dat wel doe.

Afbeelding van de week

Sinds 2014 schrijf ik de gebeurtenissen van de dag op een steekkaartje. Zo vul ik het sindsdien elk jaar bij. In de vakantie maakte ik er werk van om er ook een aantal leuke foto’s bij te steken. Zo heb ik ondertussen al een mooie verzameling van herinneringen, die ik nog kan laten aangroeien de komende jaren.

img_0112

6 gedachten over “Lieze checkt in #19”

  1. Wat een tof idee om de gebeurtenissen van de dag op een steekkaartje te schrijven. Op die manier kan je alles achteraf nog eens doornemen :)

    Like

      1. Maakt niet uit. Je hebt je idee daar gehaald maar je doet het toch maar.. vraagt tijd en energie om het vol te houden! :)

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s