Lieze checkt in

Lieze checkt in #21

img_0025

Ik ben er vandaag weer wat later mee. Maar het is zowat het eerste moment dit weekend dat ik mij kan zetten en even tijd nemen want het waren drukke dagen. Morgen tijd nodig om van het weekend te bekomen, hihi.

Toppertje

Eten en drinken, dat vat kort mijn weekend samen. Nieuwjaarsbrunch met de collega’s overdag, om daarna door te rijden naar de kaas en wijnavond met mijn studievriendinnen uit Leuven. Eventjes rust en vandaag op 2 plaatsen gaan borrelen voor de geboorte van 2 jongetjes. Drukjes, maar heel fijn om tijd door te brengen met leuke mensen.

Floppertje

Daar kan ik kort over zijn, er was deze week nog veel te veel snot in mijn leven. Mijn sinussen hebben het mogen verduren. Maar ik hoop er bijna door te zijn.

Complimentje

Weet je nog, die bandenspanning waar ik het eerder deze week over had? Ik had beloofd er werk van te maken. Ik had dan wel wat schrik dat dat lastig ging zijn, maar ik wou me anderzijds niet laten kennen dus met al mijn emancipatie stopte ik vrijdag aan het tankstation en maakte er, zonder al te veel sukkelen, werk van. Het was ook echt hoognodig. Maar nu dus weer eventjes in orde.

Afbeelding van de week

Zalig, het huidige winterweer. Wel goed koud, maar zonnig met een prachtige lucht. Na de brunch gisteren trokken we naar buiten op de Kalmthoutse heide om even van dat weer te genieten. De reactie was unaniem: waarom trekken we bij mooi weer niet wat meer naar buiten? Vinden jullie trouwens ook niet dat dit even goed een beeld van in Afrika zou kunnen zijn (buiten dan het ijs dat op het wandelpad ligt). Je verwacht zo een giraf langs te zien lopen…

img_0073

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #21”

  1. Winterwandelingetjes in de zon zijn vaak puur genieten! Wij hebben dat de laatste weken ook te weinig gedaan. Hoog tijd om de draad weer op te pikken!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s