Lieze checkt in

Lieze checkt in #24

img_0025

Deze week heb ik vooral hard gewerkt. Het leek wel alsof dat zo’n beetje het enige was wat er was. Ik blijf maar hopen dat ik op een gegeven moment terug ben ingelopen en dat het dan weer beter zal gaan. Gelukkig brengt het weekend even wat rust.

Toppertje

Ik zit al een aantal jaren op een forum waar een aantal dames onder elkaar babbelen over verschillende dingen. Net zoals bij bloggen ken je de mensen niet echt waarvan je de dingen leest, maar na een tijdje begin je toch dat gevoel wat te krijgen. Deze week ging het over kinderloos zijn en gaf ik daar mijn mening over. Wat er zo top aan was, was de reactie van iemand die zei dat ze mij zo’n liefdevol iemand vond, dat ze het zeer spijtig zou vinden als ik nooit een lief of kinderen zou hebben. Ik geef die hoop soms al op, dus dit was een opsteker.

Floppertje

De genomineerde hiervoor deze week zijn de files naar Antwerpen. Die zijn nooit fijn, maar deze week waren ze precies nog een stukje langer dan anders. Neem dan de trein zou je denken. En dat zou ik inderdaad kunnen doen, maar omdat het zo druk is op het werk, is het lastiger om me aan treinuren te houden en is het dan wel handig om gewoon te kunnen vertrekken als ik het wil. Of moet ik misschien net de trein wel nemen dat ik niet te vaak blijf overwerken…

Complimentje

Dat complimentje kreeg ik gisteren van iemand anders. Het kwam van mijn paardrijleraar en het deed deugd want ik ben toch altijd wat onzeker over mijn capaciteiten. Ik doe dat wel heel graag, maar ik vind me geen geweldige ruiter. Tot hij zei dat ik de enige was die een bepaald paard goed in de hand had en dat ze mij er beter nog meer mee zouden laten rijden. Toch eventjes rood geworden maar heel blij om dat te horen.

Afbeelding van de week

Gisteren ging ik met mijn zus naar de cinema en keken we naar Lalaland. Ik hou wel van musicals en vond de film best goed. Het liedjes speelt ook al een tijd op de radio en blijft heel snel in je hoofd zitten. Geniet er van op deze zondag.

Een gedachte over “Lieze checkt in #24”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s