Lieze leeft

Nutteloze weetjes over mezelf

Iedereen doet wel gekke dingen, sommige dingen zelfs onbewust. En van een aantal dingen vind je het niet erg om die te delen, maar andere rare gewoontes houd je misschien liever voor jezelf. Ik deelde hier overlaatst al een aantal dingen die jullie nog niet van mij wisten en vandaag doe ik daar nog een lijstje bovenop van nutteloze weetjes over mezelf.

 • Mijn wekker staat nooit op het uur, maar een paar minuten er voor. Dan word ik met muziek wakker in plaats van met het nieuws.
 • MIjn gsm-deuntje is al sinds ik een smartphone heb de Kill Bill whistle.
 • Ik eet graag rijstkoeken met siroop.
 • Sommige dingen die ik opneem bekijk ik op dubbel tempo op de digibox. Als ik iets wil gezien hebben dat toch niet zo geweldig is, dan kan het dus in de helft van de tijd.
 • Ik kan er niet tegen als er een melding blijft staan op mijn telefoon of mailbox. Ik moet die dingen echt allemaal gezien hebben zodat de melding verdwijnt.
 • Ik praat tegen mijn stofzuiger en andere elektrische apparaten (vooral als ze niet meewerken).
 • Ik loop in de winter en als single vaak rond met ongeschoren benen.
 • Ik kan eventjes verslaafd zijn aan een spelletje op de telefoon, om het daarna nooit meer te spelen.
 • Ik word een beetje ongemakkelijk als collega’s op het eiland dingen over de lijn van mijn bureau leggen. Ik probeer dat dan subtiel te verplaatsen maar er echt iets van zeggen durf ik niet want dan kom ik zo autistisch over.
 • Ik kan niet slapen zonder laken of deken, ook al is het meer dan 30 graden.
 • Als ik nieuwe kleren koop en daar zitten van die lintjes in om het goed op de kapstok te houden, dan knip ik die er dadelijk uit.

Voel je vooral vrij om ook rare weetjes over jezelf achter te laten bij de reacties. Wist je trouwens dat er op internet echt heel wat topics over dit onderwerp zijn? Leuk om jezelf net wat minder raar te vinden of om eens goed te lachen.

10 gedachten over “Nutteloze weetjes over mezelf”

 1. Allemaal verschrikkelijk herkenbaar, op drie puntjes na (ik heb nu wel al bijna 4 jaar mijn gsm-deuntje, ik eet geen rijstkoeken en ik kijk niet in dubbel tempo), kan ik heel deze lijst over nemen. Ik ben blij dat ik niet de enige ben met die “rare” gewoontes!

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat slapen zonder deken of dekbed is heel herkenbaar. Ik kan dat eenvoudigweg niet en ware het niet dat het lief hier het dekbed van het bed haalt bij dertig graden, ik denk dat ik er dan nog met zou slapen :-)

  Geliked door 1 persoon

 3. Bij mij staat het uurwerk in mijn auto een paar minuten voor… zo ben ik altijd op tijd.
  Ook ik kan het niet verdragen dat er meldingen op mijn telefoon staan… die moeten weg.
  Op het werk heb ik het ook graag netjes… dus collega’s, gelieve mijn bureau netjes houden ;-)

  Geliked door 1 persoon

 4. Jaaaaa, zoveel herkenbare dingen!
  Vooral dat niet zonder deken kunnen slapen… ik heb het al geprobeerd, maar het lukt me echt niet om dan in slaap te vallen.
  En dingen op de digibox in dubbele snelheid bekijken, you’re not alone.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s