Lieze checkt in

Lieze checkt in #31

img_0025

Toppertje

Vrijdag namen we afscheid van een collega die na 45 jaar dienst op pensioen gaat. Het is een beetje een ex-collega want ze werkt voor de regio waar ik vroeger werkte, maar een kans om het glas te heffen op haar wou ik uiteraard niet missen. Het werd een blij weerzien, met haar en met de andere ex-collega’s. En het was heel fijn om te zien dat een aantal mensen die ondertussen bij een ander bedrijf werken zich toch hadden vrijgemaakt om af te komen. Maar ja, doe het maar eens na, 45 jaar werken voor dezelfde.

Floppertje

Het was een slechte week. Vorig weekend werd ik behoorlijk door iemand gekwetst en ik was daar behoorlijk door van de kaart. Het had me echt onderuit gehaald en ik had wat tijd nodig om terug op mijn plooi te komen. Dat is ondertussen gelukkig wel al een beetje gelukt, maar pas na de nodige tranen.

Complimentje

Deze week gaan er 3 zaken open die zijn begeleid door mij als adviseur. Dat betekende 3 uitnodigingen voor een opening. Ik kon jammer genoeg niet bij alle 3 zijn, maar het feit dat ze mij uitnodigen geeft aan dat ze tevreden waren over mij en dat is altijd fijn. Ik doe mijn werk heel graag, maar op die manier nog eens merken dat je echt iemand hebt kunnen helpen geeft extra veel voldoening.

Afbeelding van de week

Ik ben weer weinig foto’s aan het nemen (maar ja, van een slechte week neem je misschien ook best geen foto’s). Waar ik eventueel een foto van had kunnen nemen, zijn mijn voeten die open liggen. Hebben jullie dat ook bij het begin van de lente? Gehavende enkels van terug rond te lopen in sneakers en korte sokjes? Eventjes doorzetten en kunnen mijn voeten daar wel weer tegen. En voor deze beauties heb ik dat ook wel gewoon over hoor.

IMG_0251

 

 

2 gedachten over “Lieze checkt in #31”

  1. Ik draag niet zo vaak sneakers, maar ik heb het wel van pumps en ballerina’s. Als het tijd is om de kousen weg te laten, is er veel kans dat ik de eerste weken blaren krijg. Joepie ;-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s