Lieze leeft

Volgens de sterren

Op kantoor valt er elke dag een krant in de bus. Als we ’s middags samen eten met de collega’s dan heeft degene die op dat moment door de krant bladert een extra taak, namelijk de horoscopen voorlezen voor de anderen.  Niet dat ik dar echt in geloof, maar vind het altijd wel leuk om het eens te horen. Daarom dacht ik van op het einde van de dag eens na te gaan hoe goed de horoscoop klopte.

 

Gezondheid

Zorg voor veel beweging, je zou je in het zweet moeten werken. Als je je voornemens niet meteen kan waarmaken, moet je niet bij de pakken neerzitten, maar het gewoon opnieuw proberen. Het is een goed moment om een nieuw project op te starten.

In het zweet werken, dat gebeurde zeker want we zijn aan het herinrichten op kantoor dus dat betekent gesleur met dozen en kasten en heel veel trappen op en af lopen. Ik had eerst ook nog goede voornemens om ’s avonds te gaan sporten, maar mijn lijf vond dat het wel genoeg beweging was geweest voor één dag.

Werk

Je kunt confrontaties beter niet uit de weg gaan en daarbij zelfbewust voor je mening uitkomen. Beperkende en remmende gebeurtenissen, waarop je niet hebt gerekend, kunnen je vrijheid dwarszitten. Laat je nu niet door dagdromerijen afleiden.

Tijd voor dagdromen was er echt niet vandaag. Voor mijn mening opkomen, dat heb ik wel gedaan (maar dat probeer ik meestal te doen). En met mijn vrijheid viel het ook wel mee hoor. Remmende gebeurtenissen misschien wel een beetje, want er ontbrak wel wat een plan van aanpak. Maar het resultaat mocht er wel zijn.

Liefde

Je hebt lang getwijfeld en je bent lang ontevreden geweest met jezelf. Je voelt je ontzettend goed in je vel zitten. Deze dag zal helemaal naar jouw zin verlopen.

Niet speciaal gevoeld vandaag, maar het klopt misschien wel. Helemaal goed in mijn vel zit ik nog niet, maar het leven begint redelijk naar mijn zin te verlopen. Liefde voor mezelf is er, liefde van een ander mag nog komen.

Klopte de horoscoop? Er stonden juiste dingen in, maar dat is altijd zo natuurlijk. Mijn toekomst voorspellen zal hij niet doen. Waar ik wel in geloof zijn sterrenbeelden. Want ik ben wel een echte shorpioen als je de eigenschappen leest. Maar daar moet ik het misschien later maar eens over hebben.

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “Volgens de sterren”

  1. Vaak zijn die horoscopen op elke andere toepasselijk, vind ik. Ieder kan er wel een stukje van zichzelf in herkennen :-) . Wat me wel vaak opvalt (in m’n eigen vriendenkring) is dat mensen met dezelfde horoscoop vaak dezelfde kenmerken hebben. Een boek dat ik in dat opzicht bijzonder interessant vond is ‘Het mysterie van je geboortedag’…erg confronterend maar oh zo waar!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s